Monday, October 11, 2010

Yo Soy Betty La Fea

Yo Soy Betty La Fea... Dulu sape layan cerita tu? HAHAHA

Saya ingat masa tu tahun 2002/2003 kot sebab masa tu saya keje kat UPM lagi. Selalu sembang-sembang dengan geng-geng lecturer pasal cerita ni. Sebab tak sabar nak tunggu dia jadi cantik haha. Sebab betty tu dorang bikin sikit punya huduh daaa... hahaha

So bila saya tengok muka saya ni, terus saya terbayang BETTY tu hahahaha. SENGAL!

kakjemah sebelum makeup

Baiklah ini adalah entry sponser :) Khas untuk sriyanti.com

Saya malas nak membebel banyak-banyak. Korang tengok ajer lah hasil tangan dia. Memang saya puas hati. Saya kenal Fealize dah lama. Sejak saya mula2 berblog dulu. Tapi tak pernah la jumpa ke apa kan. Memang Fealize ni nice orangnyaaaaaaaaa.

Korang kalau nak bertunang, kawen atau hadir event mcm saya itu hari. Boleh la kontek2 sriyanti.com ok.

Dengan sriyanti.com senang sebab dia ada pakej photografer sekali. All in one.

Hasilnya. Saya dan Fealize



see daripada hodoh terus jadi angelic jemah. cheaaaaaaa. hiks

Nak tengok wajah saya yang lebih huduh mcm bola, boleh klik sana hahaha. siapa gelakkan saya nanti gigi dia berlubang malam ni gaagagaga : http://www.sriyanti.com/2010/10/blog-event-makeup-for-viruspadublogger.html


so pegi klik http://www.sriyanti.com/ sekarang :) Ini paksaan :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^