Follow Viruspadu

Tuesday, November 02, 2010

3 in 1

Hari jadi kembali lagi ooooyehhhhhhhh

kali ni geng besday bulan seploh ;p

mulanya mmg tak tahu pun. memang mak saya pun tak tahu anak dia mana satu yang balik minggu ni. dia bajet mcm tak ramai balik lah.

mula2 saya balik. pastu sy bgtau mak saya yang atam pun nak balik, exsaited la mak saya hahaha. tetiba je muncul kakcik sekeluarga. terperanjat giler. kesudahannya semuaorang balik hahaha. erm kecuali akak, dia keje hari sabtu. patut lah kaya oooo sabtu pun keje hahaha

tu dia besday boy, nabil ngan hadif besday bulan yang sama. diorang ni anak kakcik. jadi otometik party besday ni adalah sponser kakcik laki bini. kek dan kehepsiii


hadif beria2 suh kitorang belikan dia hadiah. sian la plak haiiii... insyaAllah je hadifff :)



ini besday boy lagi sorang haha manrojak. dia malu2 sudahhhh.



andak ko tgk la anak ko ni andak, kata kaklang :p

"nape?"
"dia nak kan word atas kek ni, mcm mana alang nak bagi"

HAHAHAHa ngarut je nisa ni tauu



anoi jugak yang senang :)

belasahhhhhhhhh


Selamat hari lahir hadif, Nabil (anak buah) dan Abanglang ku (abang ipar)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

Bestnyer sambut besday..LM nak sambut bulan nov ni...tp x lah meriah sgt kot..sebab meraikan hari semakin tua..huhuhu

misscrab83 said... [Reply to Comments]

hepi bufday...
anoi mcm imawari adik shinchan...=)

princess_eryna said... [Reply to Comments]

comei nye anoi... da pandai mkn sendiri erk??..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hoho..pandai anoi bawak diri...

nasaoji said... [Reply to Comments]

meriah sambut ramai2 gitu!..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^