Follow Viruspadu

Sunday, November 28, 2010

Blackribbon Closet by Arianna




Ehem tantek tak baju kita :)

Baju online dari Blackribbon Closet by Arianna http://blackribboncloset.blogspot.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

12 komen[s]:

Iyiana said... [Reply to Comments]

ngancam mak mah

CikPuanMiera said... [Reply to Comments]

cantek la kak.
seswaii

mamahanz said... [Reply to Comments]

sangat santeeekkk..

hamzah ian said... [Reply to Comments]

kak jemah.. kurusnya...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to Comments]

cun seh

QM said... [Reply to Comments]

Salam singgah...

You sure you mom to 2 orang anak dan dah kawin???

Jeles nih...cam anak dara hik hik hik

IxoR@ said... [Reply to Comments]

ye.. mcm anak dara you!

sarung apa pun nampak cantek je...

:)

nasaoji said... [Reply to Comments]

ala...pengcahayaan gambar kurang r kak!..hehehe...

ni masih anak dara ke dah jadi mak dara nih?..hehehe...melecun!

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

ni suh puji k.vp ke baju...??

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

kurus!! jeles....

Solly Salihah said... [Reply to Comments]

Lor ingat model mana tadi.
Tuan punya belog yg jual baju tu ke.
Upanya akak jemah :)

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

tantekkkkk...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^