Follow Viruspadu

Monday, November 08, 2010

Enbeg hitam in my mind

HAHAHA tajuk sama. Pedulik la kan :p

mula-mula tunjuk gambar sendiri pakai tudung ogy lalalala... hari ni semorang kata muka saya lain oooo hahaha. ada dua je LAIN ni. samada makin HODOH atau makin CUTE. so tak boleh nak agak la kan LAIN yang mana satu. tp kalau nak sedapkan hati sendiri pilihkan kebarangkalian no 2 hahaha.

pelik betul la, korang macam tahu pulak tudung pilihan dalam hati saya. Sebab tudung pilihan dalam hati saya mesti takde orang beli gagaga. Ada dua lagi shawl yang saya kenan, kalau takde sape nak memang saya terus buat jadi milik sendiri lalalala

Ahad adalah hati sentap saya. Sentap dengan suami lol hahaha. Jadi setelah bertikam lidah (ganasnya dia) dan acara cubit mencubit berlaku. hari ni terus nak denda dia. :p tak tahu siapa salah siapa yang merajuk sebenarnya. tetiba kena denda hahaha. well.

"tak kira. DENDA. teman ma beli henbeg hitam hari ni, hari tu ma minat satu henbeg ni, kat paksen"

lalalala me like like like

kasik tengok tali beg je, feeling2 saspen gitu. boleyyy!!!

biasalah. benda yang kita minat pandang pertama bila tengok kali kedua mesti dah tak lawa... kan kan kan

tapi disebabkan niat nak beli enbeg hitam dah berbulan-bulan tertangguh. pejam mata je la.

"pa tolong check pa, kang kalau mama check kang, osah tak jadi beli ni kang"

hahahaha... siyes takut hati daku berubah. siap pura2 pegi tengok kasut padahal mata jeling kat en.laloque yang tengah check zip henbeg hiks

tak kisahlah... henbeg hitam dah ada dalam genggaman hoyehhhhhhh

agak2 henbeg apa? bukan payah nau nak teka. kat paksen ada brand apa je pun :)

eh esok nak pakai enbeg baru la you. aww aww aww. hei opismate, esok pura2 terkejut tgk enbeg baru kita tau. tak puji siap dia :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

cik hani said... [Reply to Comments]

hehehe..ok kak.esok kite wat2 terkejut. ;p

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

haha! comey la..siap pesan kt opismet awal2..

Polo kah??? sbb sy jrg beli kt paksen..biasa Sogo jer..

princess_eryna said... [Reply to Comments]

daku pun suke beli kat paksen...huhu

nisa sudah! said... [Reply to Comments]

hamboi2...hahah..sempat gitu..
mkin cun lar kak..tp mcm perasan rupenyer mate akk sepet..hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

a'ah kak.//mmg lain benor muka akk..
da macam amoi da...hehe

tapi kiuttt....

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

haihhhh bukakkkkkk bukakkkk laaaa tak nampak laaaa....heheheh...

a's said... [Reply to Comments]

akak kelihatan muda 10 tahun bila pakai shawl tu.peeeewwwiiiiiiitttt!!

ucapan ikhlas,takde niat pun nak dapat shawl free mahupun handbag free.LOL.tapi kalau ada rejeki apa salahnya.hahahahahaha..jokejoke! :D

a's said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cntiklah vp pakai tudung tu..tu shawl kan tp nmpak muncung..cantiklah..xdelah elper gitu...

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

nak tgk handbag baru..

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

haaa..enbeg polo. ke? sembonia ke?? carlo rino kot...hihihihi

nway..tudung tu cantek..siap awning ke kak??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^