Follow Viruspadu

Sunday, November 07, 2010

Hari Ahad

Hari ni plan masak sup ketam dan sambal telur lalalalalala

Tengah tunggu laki den bawak balik ketam haa.. lambek bonar. :p

Hari ni hari santai-santai. korang masak apa hari ni?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Sedapnya sup ketam, nti post gambar kt blog yeah ! Kite harini tumis tempe je... Huhuhu... Yg lain2 tgu cik abg tapau je time dia balik dr keja nti... Sonang keja den!

Mya said... [Reply to Comments]

ikan kembung goreng. sayur bayam. sambal telur. yok makan :)

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

masakkk szilinggg mee kek jasco... hahaha

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

Saya masak sotong goreng kunyit dan sup kentang je ;p
Hmmm....sambal telur dengar macam sedap. Esok nak try lah :)

mannira said... [Reply to Comments]

pg td wat ns lemak... tghari makan mee rebus johor je..hilang penat bila tgk anak dgn hubby makan bertambah2...

princess_eryna said... [Reply to Comments]

mak mertua den msk kobis msk lemak ngan ikan sumbat...huhu...sodap aiii.....

Wawa said... [Reply to Comments]

ari ni masak spegeti bolognese sajer... hr ni pn santai2 duk umah... hehehe... bestnyer makan ketam... nyam3...

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^