Follow Viruspadu

Saturday, November 20, 2010

Hari Sabtu adalah Hari Goreng

Syiokkkkk...

Sebab sabtu ni langsung takde plan pegi mana-mana maka boleh tidor. HAHAHA takde maknanya nak tido weiii, hari ni dah plan nak kemas rumah.

Pagi2 tadi bangun je tido terus bersila atas katil bilik sebelah melipat kain segunung dengan picing tinggi kelaut hahaha. Melipat kain dengan penuh kesabaran dan ketabahan di dada okeh. Saya lipat je, ada je yang rajin nak lipat balik. Kang mama karate kang tahu lah. Tapi semuanya sakses sekali. Terasa hebat weii... takyah pakai bibik pun hebat. Eceh.

Kendian sarapan. (beli)

Kendian suami berkata "abang dah beli ikan ngan ketam, kang ma masak goreng-goreng dah"

yahooooooooooo... sila lah buat request hari2 macam ni, saya memang suka goreng2 ni hahaha.

Jadi menu hari ni adalah
Ikan goreng
Ketam goreng
Telur goreng

HAHAHA best tak menu hari ni.

Siapa mintak resepi siap dia :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy seminggu sekali jgk lipat kain...malas sbnarnya nk lipat..bila berjaya lipat brlah senang hati ni

rynas said... [Reply to Comments]

sangat suka bila laki kata masak goreng2 nie..hehhehe

iswatie "colours of life" said... [Reply to Comments]

sapa mintak resepi..dia kena goreng..kekekeke..


next week buat bakar-bakar la pulak

[[•­»NuRuL«­•]] said... [Reply to Comments]

hahhahaha
abis xde kuah la??
mesti berkuahkan kicap ni hahahah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^