Follow Viruspadu

Tuesday, November 16, 2010

Hospital Bersalin Sukhilmi di Seremban

Ini cerita sabtu lepas sebenarnya

Saya dapat invaitasen dari doktor sukhilmi melalui fesbuk cating ok. Canggih tau doktor sekarang main ceting2 je dengan patient hahaha.

Dia cakap dia ada majlis pembukaan rasmi hospital bersalin sukhilmi, dia cakap lagi datang la awal ada pertandingan mewarna bagai. Alahai, memang tak dapat la nak datang awal, paham2 je la. :p

Pagi2 nak menjerit suh mandi pun dah makan masa 3 jam wakawakawakawakaheihei

Kitorang sampai ke majlis dalam tengahari la, jam 12 macam tu. Jumpa doktor yang bizi melayan tetamu dan terus duduk makan. Taknak kaco doktor

nisa tgh posing sbnrnya tu hahahaha


ehem. saya pakai tudung ogy tu :p tapi tak masuk blogshop saya lagi kan :p

ohyer, buat warga negeri sembilan atau pun berhampiran nak bersalin kat hospital bersalin sukhilmi ni amatlah dialu2kan okeh. Kalau dengan doktor sukhilmi memang saya rekemen



kecik comel je doktor kan :p cakap pun lembut ok.


landmark nak pegi HBS (hospital bersalin sukhilmi)

Papehal korang boleh masuk blog doktor ok

CLINIC ADDRESS;
No 1-G, Jalan Coco Drive 3,
Taman Bandar Senawang (Senawang Park City)
70450 Senawang
NEGERI SEMBILAN


CLINIC SCHEDULE

MON-THU: 9.00am -6.00pm,
FRIDAY: 9.00am -12.00pm
3pm - 6pm
BREAK: 1pm -2pm

SAT: 9.00am -5.00pm

SUNDAY N PUBLIC HOLIDAY: CLOSED

APPOINTMENTS:

Clinic: 06-6752560 ( Sue & Misha)
Fax: 06-6752562
Email:
sukhil@ymail.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

IbuHanna said... [Reply to Comments]

yup! doc sukhilmi sgt la baek..1st preggy dlu saya wat 3Dscan kat sini..now 2nd baby pun igt nk wat sini gak..doc siap promote suh bsalin kat hosp dia..hehe tp xleh janji if sakit kat Somban leh ler bsalin dgn dia kan..

mekchu said... [Reply to Comments]

keleessss dr. sukhilmi... doktor bleh kasik cuti bersalin extra lagi sebulan tak? hehehe

aku mama chami said... [Reply to Comments]

alamak cam kenal je tmpt nih..skali kat rumah je la..blh try gak nanti ni

Aieyn said... [Reply to Comments]

boleh tau x berapa kos bersalin kat hospital ni?
TQ.

Unknown said... [Reply to Comments]

MAJLIS BERBUKA PUASA, OPEN HOUSE, MAJLIS DOA SELAMAT, KENDURI AQIQAH, MAJLIS BERTUNANG, MAJLIS PERKAHWINAN!!

Kami dari Bubbles Event menyediakan perkhidmatan catering dengan harga yang sangat berpatutan. Antara pakej yang kami sediakan termasuklah:

Pakej A - Hanya RM 7.00 untuk seorang!!
Nasi Putih + Masak Lemak Nenas dan Ikan Masin + Sambal Sotong + Ayam Goreng + Ulam-ulaman dan Sambal Belacan + Buah Oren + Air Sirap

Pakej B - Hanya RM 7.00 untuk seorang!!
Nasi Tomato + Ayam Masak Merah + Jelatah + Dalca + Papedom + Buah Oren + Air Sirap

Harga pakej kami termasuk:

1) Peralatan menghidang seperti tray (termasuk penutup dan kaki tray), termos nasi, bekas air, dan senduk.
2) Pinggan dan cawan pakai buang.

BERMINAT!!!

Layari www.bubblesevent.com/catering







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^