Follow Viruspadu

Thursday, November 04, 2010

Jalan-jalan kena kasut baru ke?

harussssssssssss... hahahahaha

maklumlah pegi langkawi ni kan secara single. tak boleh bawak family. tsk. hurmmmm. demi mu kak piah :)

bila dah pegi secara single harus la tak dpt bermanja-manjaan. jalan harus tak hengat dunia punya. malas nak bawak dua kasut. kasut tutup mcm ni saya ada warna pink saje. tak sesuai plak dengan baju warna lain kang. jadi saya perlukan kasut baru. ehem ehem ehem asalan baekkk punya nak beli kasut baru. apaaaa kasut kat rumah tak boleh pakai kah hahahaha

ok adakah saya amik kasut ni hitam merah


atau kasut ni, hitam lubang2 :p


lalala happyyyyyyyyyy.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

mesti nakkasut baru..dan yg pasti nakbaju pink baru..yehaaaa.itu LM la.

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said... [Reply to Comments]

sama la dgn saya. dulu, asal nk g outstation oversea (padahal keje) pon nk kena shopping mcm2. padahal dah selalu ke sana..haha. ada je kasut la, baju la, stokin pon boleh jadi brg nk shopping jugak..huhu feremfuan kan biasa la ;-)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

bestnya dpt kasut baru..vp pg outstation ker?sorylah sy dah ketinggalan yer...

lily lotus said... [Reply to Comments]

elok sangatlah tu. kat sana rembat kasut lain pulak :D

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Reply to Comments]

chanteeekkkkk... patut mmg kena ada kasut hitam yg selesa... mie pun tgh cari satu... tp bila namanyer selesa tuh.. herga mak aiiihhh..... sadisss... hehehehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

kasut pertama nampak formal..

kasut kedua macam nmpak sporty jer..tp, rock gak ek pakai ngn bju kurung.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^