Follow Viruspadu

Tuesday, November 16, 2010

Kisah Nisa Anoi dan Kucing yang tidak bersalah

Akibat merajuk ahad lepas, bukan ahad lepas ni, tapi ahad yang tersangat lah lepasnya. Masa tu en.laloque belikan saya meriberaun. Meleleh2 air liur kata ko nengokkan kotak meriberaun tu weiiiiiiiiiii... tapi rajuk punya pasal pegang pun tak hengen. Lepas tu kemfunannn hahahaha fadan muke kauuu

Jadi balik kerja semalam tetiba teringat tetiba terajak dia makan hahaha...

Masa ontheway nak balik, nampak lah anak-anak kucing tengah lepak dalam pasu. Nisa dengan Anoi kemain eksaited tak boleh blah. Sempat la saya rakam video sikit.

Layan video yuk

Lepas saya rakam video ni, lepas tu nisa merengek nak bela kucing hahaha... Anoi meragam taknak balik

Oh Anak ku.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

akmal said... [Reply to Comments]

xpaham ape cica ckp..ahaks...
oh,anoii...geram3..gedik terserlah ikot cica..haha..erk,keturunan yek?ops!joking..hek3~

me suya said... [Reply to Comments]

tgk aksi anoi tu suya dah rasa klakar.. tp dgr suara kak jemah n en laloq tu..lagi kelakau

my pink diary said... [Reply to Comments]

huhuhuh...tomei..huhuhuh.. :)

awEEN said... [Reply to Comments]

si anoi tu excited sungguh....hehehe.....

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

excited nya anoiiii!!! Comel gila!!

yang tak boleh belah, dalam org sebok ngan kucing, tiba2 dia bagi batu kat ayah dia...apakah anoii~ buat kelakar jer...hek3

mamahanz said... [Reply to Comments]

vp..sume budak2 kecik nih suka cat eowww kot kan?anak saya pun mmg cukup excited kalau nampak meowww..
(tumpang lalu yer...hehe..tetiba rasa nak comment jer..sebelum ni silent reader je..ngeh2x..)

mamahanz said... [Reply to Comments]

vp..agaknya sume budak2 kecik ni sukakan cat meoooww kan?anak sy pun cukup excited kalau nampat eowww..then siap sy belikan buku cats & kittens..hehehe...
(vp tumpang menyampuk ye..sebelum ni asik jd silent reader je.ngeh2x..)

~ fiza said... [Reply to Comments]

ohh excitednyee anoi hehe comel je....
tp suara mamanya lg comel hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^