Follow Viruspadu

Wednesday, November 10, 2010

Let's Get Together




Mom To Mom
Support Group Get Together ( Melaka )

Date : 14th November 2010 - Sunday
Time : 4pm - 5pm
Venue : Lot 156 , Jalan Bukit Beruang, Bukit Beruang Heights, Melaka
Topic : 24 Hours Time Management For Breastfeeding Mothers

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Arin said... [Reply to Comments]

tq VP .. :)

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply to Comments]

sis, camne ek nak buat STATUS KAT HEADER TU..ADE TUTORIAL TAK? PLS REPP

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

hOlOh2..
bOnda baruuuuu jek lepas susu bulan lepas
dah 2T 7Bln pOn
;)

tapi! tapi!
bOnda ada kat ayer kerOh On that date!!!
memenuhi undangan SUK jOin karnival itew
;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^