Follow Viruspadu

Thursday, November 18, 2010

Mahal atau OK?


External Hard Disk ADATA 500g RM245.00

Dah letak kat fesbuk, twitter dan blog juga. Plan mau sambar ini fetanglah! Kalau mahal. Kanselllll.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

liyana aziz said... [Reply to Comments]

wah!! cantik!! warna pink! hari tu yana beli samsung warna putih je.. nak warna pink x de.. =)

http://liyanaziz.blogspot.com/2010/11/gadget-baru.html

not bad jugak la kak.. =)

aku super lady said... [Reply to Comments]

245 kira okey la kak jemah.. xla mahal sgt. kira standard la.

Nur -al- Ain said... [Reply to Comments]

eh mahal la, hr tu saye tengok 1 tera 200+.. cube akk survey lagi..

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

saya beli western digital my passport, tp tade la kaler pink, die ade kaler merah n biru je. beli pat loyat. rege nye RM180 je. hehehehehe

Dda Ly said... [Reply to Comments]

hai laa kak jemah ni, time² external h/disk saye rosak ni, akak goda plak dgn yg baru kaler PINK plak tuh..huhuhu cobaannn~

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

tak mahal lah jemah.. ok lah tu.. dulu zura beli 500 Gb pun dalam 250 jugak..

Emmy said... [Reply to Comments]

sudah sambar ka belum? sambar kat mana tuh?

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

nanti dah sambar, share2 sini.. tiba2 rasa cam cantik... ada kaler maroon tak?

sw33tdarling.com

Tata Azha said... [Reply to Comments]

emmm murah tp member beli Adata tak sampai 2 bulan kiok... dia replace one to one kiok lagi.. 3 kali replace kiok terus terabai.. sbb dia bengang data hilang jer..nasib baik ada backup kat HDD lain

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

bape gb kak?? plan nk bli gak..

(^-^) said... [Reply to Comments]

saya dah beli mcm tu gak...harga RM 209.00







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^