Follow Viruspadu

Tuesday, November 23, 2010

Oh Suhaimi Mior Hassan

Ini aktiviti jumaat lepas ni.

Saya dijemput untuk hadir Majlis Perasmian Bangunan NCWO Negeri Sembilan.

Itu dia Datin Jemah Wanabe :p Depan banner pun boleh posing :p

Ingat tak hari tu saya hadir event yang majlis sambutan hari raya, dapat jumpa ebby yus kan, phewww kali ni dapat jumpa suhaimi mior hassan fiwittttttttttttttt...

HAHAHAHA

korang mesti pelik2 kan, kak jemah ni minat artis yang korang tak sangka kan kan kan (lebih baik mengaku sbb saya paksa :p)

Rugi tak bawak kamera, tsk. dapat amik gambar ni je paling hebat! Pakai enset je kan :p

siap amik video ok, nak tunjuk bukti kat en.laloque punya pasal gagaga. xsaited lebeyyyy

Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang

Teruja giler dia nyanyi weii lagu tu, tp bukan la dengan ana raffali tu, tp dengan sape ntah. Tak kisah la kan, janji dia ada. I LIKE!



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

suka gilak ngan lagu mior hasan tu....pagi2 buta mesti lagu tu kuar...wat emosi pg ceria jek...

MAPPIAU said... [Reply to Comments]

hohoho..saye pun suke dengar lagu tuh...best..best..best... :)

Sumijelly said... [Reply to Comments]

ala.......x jelas la gmbr tu... VP...
jauh nau snap..kehkehkeh......

Sumijelly.com

Jiejah @ Iza said... [Reply to Comments]

fuhhhhh jeles .. ini olang pojaan ati akak sejak azali tawwww !!!

Sya said... [Reply to Comments]

Kak jemah, pakcik mior ni penah dtg umah saya..anak dia kwn adik saya..tp xperasan sbb bz sgt layan tamu coz buat open house..perasan la pakcik tu dtg tp xtau tu dia.. :p rugi je tau..

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

datin tuuuu .. xtahannnn..ahakss!
tp mana la tau kan one day btl2 dpt datin.wah kelas gitu!

betul kan betul kan betul kannnn ? :D

**mmg suke sgt dgr lagu ana rafali dgn abg suhaimi mior hasan n altimedz ni**

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

ensem kn suhaimi mior hassan ni....

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

my nuha pun suka btol lagu pegang2 tu :)

Pnut said... [Reply to Comments]

Mah suhaimi mior hassan ni sedara hubby,
eheheh set-set mior-mior ni sepusat sepusin ja...

Big Momma said... [Reply to Comments]

saya adalah peminat setia suhaimi since kecik dulu.... suara jantan power.... especially lagu cinta dari bromley...

leleh.....:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^