Follow Viruspadu

Monday, November 01, 2010

Orang cun/ensem selalu dapat layanan baik?

Merujuk kepada perbualan kitorang adik beradik kelmarin.

"ko tgk, bila ode yang tanya, berebut orang nak jawab soalan dia"
"hahaha ye la kan, sampai tak tahu nak dgr jawapan yang mana hahaha"
"mentang2 ode hensem"
"hahahahaha"
"cuba kalau tuttt tuttt tuttt tanya, konfem kena tengking je ni"
"hahahahahahahahaha"

pernah ada pengalaman????? korang kategori mana???? Saya kalau tanya pernah kena buat2 tak dengar pun ada. tsk :(

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

princess_eryna said... [Reply to Comments]

daku??.... kategori mane???... daku slalu bertanya & seringkali jwpn yg diberikan ade laa sgt menyakitkan hati.... cth jwpn yg sering diterima adlh ini.... "lu pikir la sendiri"...

stormz said... [Reply to Comments]

pnh jgk cmtu.sdh je bl kte tnye soklan, xde org lyn.tp bl org ensem/cntk tnye bnde same kemain rmai yg jwb.sdh btul :(

Cik Lurpak said... [Reply to Comments]

saya rasa kak jemah-angelic kena tambah satu lagi, kalau nampak berduit, confirm bile tanya mesti kena layan.. walaupun tak cun, tapi nampak berduit, confirm org jawab betol2 kalau kite tanya.. saya mmg banyak pengalaman mcm tu... tak patut tau.. sebab tu lah, kalau nak keluar, kena dress up and berstyle, kot kot kena tanya org, especially kalau dkt malaysia...

mermed Z... said... [Reply to Comments]

same la kite kak..
tp mmg perasan la if org tuh cantek ke ensem ke plus gedik2 manja sikit, mmg kaw2 la dpt layanan.... cgu kt skolah pong same pe...isk.

ratna said... [Reply to Comments]

kesian kat org yg tak hansem/tak cantik.. tak patuttt..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ala bila dia buat cmm tu, bahsakan dia balik...pernah je sy buat mcm tu...nak2 kalu pompuan, nak lelaki jer...gatal!:)

aku mama chami said... [Reply to Comments]

penah jugak kena camtu. even nak order kat pasar malam pun selalu org buat2 x dgr..huhuhu sedih kan..

awEEN said... [Reply to Comments]

sye pernah tgh berciter syok2 pastu org yg kte igt dgr cite kte tu blah cmtu je..xpon dorg dgr lak org len yg nympuk sye...klu xde org prasan time tu wat2 cool je la..tp klu time dketepikan tu de org perasan rse maluuuuu sgt...heee...sbb tu trus btuka jdk pndiam~~ :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^