Follow Viruspadu

Sunday, November 21, 2010

Plan Ahad Pulak

Yeah short entry :)

Oleh sebab semalam adalah goreng-goreng, semalam kitorang pegi pasar malam beli ikan merah.

Jadi Plan hari ni adalah:
Sup ikan merah
Sambal Kentang
Erm lain-lain belum fikir, mungkin telor lagi ahahaha

Kalau takde plan apa-apa sabtu ahad memang ini lah aktiviti kan

pagi-pagi bangun dah tengok jam sebab fikir nak start masak jam berapa, nak cuci baju dulu ke apa, nak sapu sampah dulu ke basuh pinggan dulu ke. hahahaha.

Eh oh ye, saya nak mop lantai...

oh dah babai.

Korang masak / makan apa hari ni?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Mya said... [Reply to Comments]

hari nie akak plan nak masak daging black pepper. dah marinate dari tengah hari semalam lagi.
pastu ermm.. sayur campak2 jugak la kot. hehe..

selamat lunch VP :)

IxoR@ said... [Reply to Comments]

hari ni, saya makan kat rumah kenduri kawen....

hehehehe...

ngelat masak hari ni! :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

ahad ri tu, saya makan kenduri kat umh opahtok IL..yg tak beshhh..makan tak nekmat sb riso anak d pegang olh org lain..hoho..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^