Follow Viruspadu

Thursday, November 04, 2010

Saya masih di depan pc

Sape yang baca fesbuk saya konfem udah tahu saya kensel pegi langkawi malam ni

Memang dari kelmarin saya tak sedap hati. Daripada anoi tak sihat lagi. Pastu walaupun anoi dah makin sihat, terbayangkan en.laloque kena handle anak sorang2, dah la anoi baru ok ragam dia maybe akan jadi lain macam ngade sikit (mungkin banyak) hahaha nisa memang la mengade yang tak disangkal lagi. Boleh makan meja dibuatkan tensen sorang-sorang kang hahaha

tu semua la tu bermain-main dalam hati saya.

So hari ni keje saya asik google keadaan kat utara, pastu calling2 member kat utara tanya keadaan kat sana. Kebanyakannya tak sajeskan saya pegi, tp ada jugak yang kata "ok" je. Lagi lah hati saya berbelah bagi.

Petang tadi dalam meeting, mungkin air muka saya nampak sangat saya risau. terus dorang tanya keadaan saya. dan dalam serba salah saya tanya

"boleh ke kalau saya tarik diri?"

Officemate dan bosh very the memahami... dorang kata takpe, siap tenangkan hati saya lagi. betapa bertuahnya saya dapat opismate mcm ni :)

i love you all lahhhhhhhhhhhhhh

maseh maseh masehhhhhhhhhhh

terus sms en.laloque bagitahu yang saya tarik diri. en.laloque bajet saya sedih. lalu terus berkata

"takpe mama, balik ni kita pegi shopping ye"

yeayyyyyyyyyyyyyy... ini hikmah dia rupanya hahahaha...


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

cik hani said... [Reply to Comments]

hehe.dapat kasut baru la tu kak...kita pun nak cari kasut baru la kak.

Mulan said... [Reply to Comments]

jadi , apa kesudahannnya kasut dlm entry sebelum ni ? kalau dah beli , tak jadi pergi.. ;) he.. he.. untung dapat kasut baru..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

bagusnya opismate vp sgt memahami..yelah vp risaulah ngan keadaan skrg nie..kan banjir..bestnya terus dpt soping...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^