Follow Viruspadu

Tuesday, November 09, 2010

sindrom malas melanda di hujung tahun :p

malas untuk blog la bukan kerja tau :)

pernah tak satu2 masa ko rasa malas sesangat

malas semalas malasnya lah

nak taip malas, nak snap gambar malas, nak berfikir malas, nak tengok orang malas, nak sembang malas. hahahaha. kalau dah pemalas tu kan hahahahaha tapi bab makan. RAJIN. tak pernah malas langsung haha... tp nak suap masuk mulut sendiri malas. canne tu. ada rasa macam nak kena bagi pelempang tak hahahaha

ingat tak hujung tahun lepas kot. saya update blog seminggu sekali je. paling2 terer 3 hari sekali hahaha. giler punya malas gegiler masa tu. lagipun masa tu saya pakai wordpress pakai hosting sendiri kat luar wei. giler tak sherashi bershama dengan blog. oleh itu saya malas giler nak update. benci tgk design blog sendiri gagagaga. tukar je kat blogspot balik, terus semangat berkobar2 ko!

korang perasan tak dah kurang gambar dalam blog saya skrang? perasan tak?

pertama: kamera saya rosak sudah. skrin rosak dah pecah pastu bateri kejap je cas pastu kong. nak beli kamera baruuuuuuuuuuuuu. hari tu try masuk contest konon nak menang kamera tapi kalah :( hahaha takpe menang kalah adat bertanding kan. takpe kang nuffnang buat contest yang ada hadiah kamera lagi saya try masuk lagi hahaha giler kedekut taknak kuar duit sendiri katanya haha takde la try je mana tahu ada luck. tunggu la duit cukup hujung tahun ni kot ada rezeki saya beli kamera fink karerrrrrrrrrrrr.

kedua: kamera saya rosak (eh ini dah cakap hahaha)

ketiga: malas pinjam kamera en.laloque sebab besar dan tak comel bila saya pegang dan berat dan yang sebenarnya malas nak bawak hahaha banyak plak alasan dia cakap je la malas

keempat: tak suka snap pakai fon sebab fon mcm !@#$%^& ada bunyi kecek2 pastu flash tak boleh off mcm bingai

kelima: saya sebenarnya nak kamera baru hahaha

ok tak entry ni :)

sebenarnya nak kamera baru, tp saje mengaitkan dengan kemalasan update belog gagaga

nak kamera nak kamera nak kamera :)


ooo ada udang disebalik me
oooooo nak kamera di sebalik entry :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

makna tersirat disebalik entry ni...

en.laloque sila perasan makna disebalik entry ni...

hhehehehehehe

apek poyo said... [Reply to Comments]

biaso lah...dah nak tutup akaun...ekekek

apek poyo said... [Reply to Comments]

biaso lah...dah nak tutup akaun...ekekek

princess_eryna said... [Reply to Comments]

hehehe.... nak kamera baru ghupenyerrr....

cik hani said... [Reply to Comments]

hehe.kak..kalo tanye kite penah rasa malas mcm 2...hari2 kak rase mcm 2...hahaha.nampak sangat kita pemalas. ;p

nisa sudah! said... [Reply to Comments]

b4 akk ckp "perasan sbb kureng capture2 pic" nisa da lme da pk..cume lpe nk ckp..hehehe...
eleh..sebenar nyer ade due keinginan tu..nk BB ngan camera bru..hahahh
kan2?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^