Follow Viruspadu

Sunday, November 14, 2010

Super hero nisa

"cepat kapau, cepat kacau, lawan diaaaaa"

tetiba nisa menjerit masa tengok tv. saya pun pelik lalu tengok tv jugak.

HAHAHAHAHA tetiba rasa nak gelak. Memang saya tahu la cerita Kapoww ni. Tapi tak sangka la pulak si nisa ni layannn suka nau hahaha

siap boleh bengang-bengang lagi.

"mana lagi kapau banyak2 ma? apsal yang lain tak tolong, tgk ia sorang je lawan"

haha mati la nak kena jawab hahaahahaha.

Siapa layan kapoww angkat tangan. ha jangan malu nak ngaku ek :p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

kinna said... [Reply to Comments]

sy layan gak! sbb tgk derang berlakon kt kpmc puchong..

Miss Moon said... [Reply to Comments]

Mahhhhhhhhhhhhhh anak teruna Moon minat giler kat Kapow nih ,,,,walaupun mak dia nih cam tak beberapa suka but for our kids itssss soooo entertaining ....layan je

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

alamak.....kapoww superhero nisa ke...aduhai.s.emamngat...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

anak sy layan kapau ni nisa...he he he...sy nengok2 gitu jer...

aku mama chami said... [Reply to Comments]

paling suka masa scene joyah ngan zizan raja lawak gi pasar (x tau episod mana)joyah siap ckp kat zizan..

"x payah berangan nak jadi superhero ni, bukan ada kwsp"..hehehe

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

cayalah nisa..auntie xlayan la..uhuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^