Follow Viruspadu

Friday, November 12, 2010

TAHNIAH Top 10 Members :)


Tahniah. Tahniah. Tahniah.

Dan terima kasih kerana sudi join contest kakjemah yang tak seberapa ni.

1 Hadiah Utama
2 Hadiah Kedua
2 Hadiah Ketiga
5 Hadiah saguhati

Hadiah merupakan.... eceh. Rahasia muahahaha... takde lah. Hadiah nanti kita sembang key. Yang penting sekarang emel kepada daku detail alamat dan no fon ye.

Hoyeyyyyyyyyyyyy

TAHNIAH!

emel ke viruspadu@yahoo.com


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

akmal said... [Reply to Comments]

wahh,,ase nak nages33~~

~ fiza said... [Reply to Comments]

uhu....thanx kak sbb wat cntest ^-^

maiTuty said... [Reply to Comments]

akak spoloh2 er yg dpt??

viruspadu said... [Reply to Comments]

yes, seploh2 dapat :p

awEEN said... [Reply to Comments]

kak vp..org yg ke-10 tu dpt hadiah jgk ke kak?? hehehe...saguhati 5 je kn...

MiZ yNa said... [Reply to Comments]

sy dpt lar nie kan..thanx kak jemah =)

Weeda said... [Reply to Comments]

huuu...penat maintain duk top10 sepanjang2 contest ni..last2 jam terakhir kena potong...huwaa~

Tn.Punya said... [Reply to Comments]

wah tahniah2 semua pengunjung tegar blog virus..

maiTuty said... [Reply to Comments]

i loikeee!!terharu..hehehe

appledia said... [Reply to Comments]

*putih mata* -_- sobsob

S!eZaN said... [Reply to Comments]

TQ Akak..

maiTuty said... [Reply to Comments]

http://maituty-90.blogspot.com/2010/11/maceh-kak-vp.html

*Tinie* said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...walaupun dapat no 2 dari bawah ....jadi le.....thanks jemah

princess_eryna said... [Reply to Comments]

owh!!...tidak..... sehingga 10/11/2010 daku masih berada dlm top10... skali last minutes kene potong lerr plak.... jemah.. sila wat contest lg pas nih....

honeyvsbee said... [Reply to Comments]

huihui tak tercalon..tahniah buat pemenang..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^