Follow Viruspadu

Monday, November 22, 2010

Tak tercapai dek akal part II

"nama cikgu kakak kan zahirah"
"ye ke?"
"a ah tp cikgu kakak tak bagi kakak panggil dia cikgu, panggil zahirah je"
"aik kenapa pulak"
"nanti dia marah mama, dia kata panggil zahirah je"
"hahahahaha... ye la tu kakak ni"
"betul mama, cikgu kita cakap, ini kan sekolah menari, jadi tak payah la panggil cikgu"
"abis tu panggil cikgu tu untuk sekolah apa?"
"kalau panggil cikgu tu untuk sekolah mendengar je mama"

hahahahaha

imaginasi melampau. sekolah pun belum.

memang saya cakap dengan dia, tahun depan nisa 4 tahun. saya nak masukkan dia kat sekolah menari. tak sangka sampai macam tu sekali imaginasi dia hahaha.

mana dia dapat idea yang sekolah biasa tu "sekolah mendengar" ek

macam-macam!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

hik3..keletah anak memang selalu mencuit hati...daya imaginasi mereka sukar diduga...

Bee @ honeyvsbee said... [Reply to Comments]

budak2 skrg cepat belajar nak2 selalu tengok tv..geng bas sekolah misalnye dia dah terbayangkan sekolah tu mcm mana..tak mcm kita dulu..tak tahu pape..sebut sekolah masa kita umur 4 thn mesti kita tanya sekolah tu apa kat mak ayah kita..beza

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

comel laa lawak si nisa ni :)

mamahanz said... [Reply to Comments]

klakar la nisa ni..maybe sek menengah kot..mendengar=menengah..

lily lotus said... [Reply to Comments]

auwww! mesti comel dia menari-nari nanti

laloque said... [Reply to Comments]

rase nyer si nisa tu ade "cikgu" peribadi dia tersendiri... kanak2 kan selalu ade kawan halimunan mereka... si nisa ni, cikgu halimunan pulak

Emy Omar said... [Reply to Comments]

hahaha cute je cerita dia tu..Zahirah tu nama sapa lak VP? sure Nisa excited nak ke sekolah next year

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

hahahaa....bole ekk sekolah mendengar..pndai2 je nisa..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^