Follow Viruspadu

Thursday, November 25, 2010

Tart Fauziah Ahmad Daud

saya upkan entry ni :p

UPDATE

1. Aziah = 2 balang
2. hasni = 2 balang
3. Gina = 3 balang
4. hilda = 1 balang
5. matun = 2 balang
6. sha = 1 balang
7. dee = 1 balang
8. Fadzliza = 2 balang
9. Shah liza = 2 balang
10. Aida Adha = 2 balang
11. vagg = 1 balang
12. azleen = 1 balang
13. Nizam akhir = 1 balang
14: kak kin = 2 balang
15. Syaz shima = 1 balang


Jumlah = 24 balang

--------------------------
Salam

Ingat lagi entry ni : Tart Resipi Ibunda



percayalah memang sedap. :)

RM50 satu balang, satu balang ada 50 pcs.

Ekoran dari entry tu, saya ada dapat banyak emel sampai berjuta2 hahaha melampau! takde lah tipu. Semua emel saya jawab "nanti dulu, tunggu saya tanya kak ogy" hahaha ini pun tipu jugak hahaha... kang ada yang cakap "eh kakjemah balas saya lain ayat dia" hahaha ok ok. tp maksud dia macam tu lah lebih kurang :p

Semalam saya pegi amik stok tudung. Sempat la sembang dengan kak ogy pasal kuih tart yang super sedap tu kalau nak order macam mana. Yelah kalau takat tempahan 4-5 balang je macam tak berbaloi jugak buat kan. Yelah dia bukan buat hari2 jual, kalau special rikues je dia buat. Ini kiranya special la ni saya bukak rikues ni. Eceh.

Ok saya bukak permintaan, saya kira kalau lebih 24 balang baru kak ogy cakap OK. Kalau tak cukup 24. Ampunkan dakuuuuuuuuu...

Jadi siapa nak, boleh emel kat saya viruspadu@yahoo.com

Butiran dalam emel,

1. nama:
2. no henset:
3. berapa balang mau order:
4. Kaedah nak amik tart: samada nak kolek sendiri ngan kak ogy atau nak pos.

erm. saya ni tolong kumpulkan je tau. lepas tu nanti korang deal sendiri dengan kak ogy ek. bayaran apa semua tau.

Ok kita bukak order sekarang.

:)



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Sumijelly said... [Reply to Comments]

ala..tak nak order kuih tart..
nak order AUTOGRAPH satu...hehehe

Sumijelly.com

CT said... [Reply to Comments]

Berjiran ke dgn Ogy...hehehe

Hasney said... [Reply to Comments]

mah akak dah email..nak dua balang..tp kalau tinggai satu pun satu lah...janji nak rasa jerk..tengok macam tertarik menarik kau deboommmmmmmm....hi3

shaliza said... [Reply to Comments]

Kak, nanti kalau dah confirm,inform ya..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^