Follow Viruspadu

Monday, December 06, 2010

3 Hari Baru Selesai kot :p

Plan nak pegi MAHA ni daripada minggu lepas kot, en.laloque la yang ajak, dia memang suka nau pegi MAHA ni, saya follow je :p

minggu minggu lepas kot hari sabtu, kitorang memang dah plan dah nak pegi, tapi tengok dia punya parking nunnnnnnnnnnn jauh di sana. Tepi jalan plak tu. Tidak la kuasa daku nak menapak betapa jauh dengan kepanasan keterikkan mengendong anak lagi. Oh nehi nehi nehi

CANCEL.

Minggu lepas plan jugak nak pegi jumaat petang, lepas solat jumaat la. Sebab ingat macam hari keje mesti tak ramai sangat orang kan. Sekali sama je... ramaiiiiiiiiiiiiiiiiii...

So CANCEL lagi lol

"kita gi malam je la, malam ramai jugak orang, tp parking senang sikit kot"

soooo tu dia, malam la kita... ramai jugak orang okeh. tapi ada la lagi parking.

tengah beratur nak naik bas treler :p (apa nama dia sebenarnya ha?)

tu diaaaaa



ramai... penuhhhh...

kitorang blur sbnrnya tak tahu nak turun kat mana, asal semorang turun, kitorang pun turun la. sudahnya termangu2 kat mana nak pegi. yelahkan kemain bosa bagak lagi MAHA ni. Sampai blur nak pegi mana. Jadi mcm biasa, saya membontoti la suami saya, mana dia jalan situ saya follow :p

sampai la kat sini...

dalam ni best sebab ada ekon hahaha

tomato, best kan. rasa nak petik je


penyu... jangan sentuh tengok sahaja :p



ini baru satu tempat...

itu pun dah berpeluh dah. berpeluh mengejar anak hahaha

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Just.wanie said... [Reply to Comments]

nama benda tu tram kak jemahhhhh agagagagaga ~

pegi hall D tak ? huiiiii bnyak food tester tauuuu

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

bestnya pg maha...xpegi pun sy vp..tggu anak yg no2 tu besar sikit baru leh pegi...

Emmy said... [Reply to Comments]

Masa zaimah tangkap gambar depan no 1 malaysia tu, depan tu ada booth kem kesihatan kan? booth jabatan saya tuh...hehehe...

zino said... [Reply to Comments]

tak pernah sampai ke MAHA.. hehe

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

cute bas treler...

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said... [Reply to Comments]

adik saya bawak anak2 kecik 3 org...huuuu mmg fenat. anak2 dia melecet kaki walaupun pakai slipar flat..

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said... [Reply to Comments]

adik saya bawak anak2 kecik 3 org...huuuu mmg fenat. anak2 dia melecet kaki walaupun pakai slipar flat..

nurul azida ahmad said... [Reply to Comments]

hoho, anyway, sy nampak akak. tp ms tu dlm kete. akak n family tgh melintas nak ke tram tu. huhuhu. pastu igt dpt jumpe tp tak ok. besar giler MAHA. sy pegi pun area buah2 tu je. huhuhu. btw kak jemah, akak kurus je sy ngk in real :)

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

x bkesempatan pon nk g MAHA ritu..

zaza said... [Reply to Comments]

kak jemah...rugi pegi mlm..next time g pg2 tau..bole pusing abih satu Maeps..hehe...bkn stakat dkt dewan je...trun bwh dewan leh bratur nek tram g rumah negeri..ternakan..ikan..kuda..ade rodeo show..tgk sawah padi..tanaman lain..mcm2 ade..besau gile Maeps tu..hehe..dan sy ialah pegi 2kali..haha..

deatH_luVer said... [Reply to Comments]

kak..
kenape tak jumpe neh...
saye hari2 kat MAHA..
bertugas kat situuu..
huhuhuhu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^