Follow Viruspadu

Thursday, December 02, 2010

Agak-agak

"Mah, esok bawak susu budak ye mah"
"ok kak" ~sambil tersenyum

Lepas tu panik

macam mana aku nak pegi beli susu dengan anak2 ni, tak mungkin. nehihee...


korang agak, mcm mana kak jemah beli susu budak?



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

MieZa said... [Reply to Comments]

online...hahaha

Etty said... [Reply to Comments]

huhuhuh...cam leh byg... sbb kita pun ada 2 rakyat yg sosah nak paham kalau kita ckp ape pun..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to Comments]

aiyookkk
tak boleh nak agak ler kak jemah oittttt

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

en lolok g out stesen ke??

mummysyafie said... [Reply to Comments]

lunch hour keluar sempat lagi tak ?

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

kalo ada doremon leh seluk dlm poket dia kan...macam2 ada..

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

beli on9...waka waka waka...gurau kak jemah...

honeyvsbee said... [Reply to Comments]

beli jugak..kak jemah beli kat kedai yg ader troli..wawawa main sebat jer nii

sya_zazoo said... [Reply to Comments]

beli kat kedai runcit (kalau ada la0 yg mana vp bole parking exactly depan kedai dan zas cepat beli susu sambil tgk anak dlm keta.at least xpyh nak kena dukung dua2 tu.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^