Follow Viruspadu

Monday, December 27, 2010

Aktiviti hari ini yang berdebarkan

Hari ini saya adalah coti. Dan aktiviti hari ini adalah bawak nisa pegi tengok sekolah.


Tak pasti lagi dia suka ke tidak, bawak je dulu :)

eeeeeeeee berdebar pulak.

Macam tak percaya pun ye jugak. Dah besar dah anak saya.

Padahal Nisa baru nak masuk 4 tahun tahun depan, takpelah, kita masukkan sekolah main-main dulu, tengok dia boleh terima tak.

nanti saya blogkan detail dia ek, mana tahu korang nak buat rujukan utk anak korang pulak nanti.

tata.

p/s: mama xcited lebeyyyyyyyyyyy


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

dayah said... [Reply to Comments]

anak kita umur sama. tahun depan pun start hantar dia tadika. mama dia yg lebih xcited.tapi bila nak bayar fees dia tertelan-telan air liur n gigil2 tangan nak bayar. gud luck untuk nisa.


mamaaisyah

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ok sy paham perasaan vp..mesti nisa suka..mgkin mula2 tu dia rasa lainlah xpe nnti lama2 mesti dia ok..blaja rajin2 nisa...

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

4 tawon anta sekolah..ok laa tu kak..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

oh!! saya alami perkara yg sama dgn kak jemah..anak sy xmao masuk tadika...camaner xtao nih..nampak gaya menunggu lerrr nanti...hishh!!

lily lotus said... [Reply to Comments]

selamat pergi sekolah main-main! tapi belajar betul2 tau..hehe

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

ooo...nisa nak mausk skolah yea...hihi..mmg mama nya yg xcited...!~nie pon berdebar2 gaks ni...pd hal next week bru si aqil nk masuk skolah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^