Follow Viruspadu

Wednesday, December 08, 2010

Apa kata mereka

Semalam,

cuti adalah bosan, sebab saya sentap dengan suami hahaha. merajuk u aww aww aww... ngades sangat, padan muka haku. Bila sentap tau je la, mana boleh sembang2 kan. Jadi jalan berselisih pun taknak pandang muka okeh. Kalau nak cakap dengan dia pun kena cakap dengan nisa hahaha. Jadinya takde la boleh nak rikues pegi mana-mana. Kejung lah kat rumah kau di sana haha. Tsk tsk tsk.

Kalau dah bosan tu, bukak fesbuk je la kan. tetiba baca status... eh eh eh :)

Datin Seri Syatilla Rozaini... tu dia aih tulis nama penuh :p


Irniey Yusof :)


Ala, saya tak beli lah paper kosmo... lalu memaksa dorang snap kan gambar, sebab nak tengok nama saya je hahaha...

ahak ahak ahak :)


ni dia berita penuh dia...


hei kelakar plak, nama je masuk paper pun dah senyum sampai telinga. Bayangkan kalau muka masuk paper plak mcm mana kakjemah punya peghak hahaha mungkin terus buat stickymode selama setahun haha. kenangan kenangan.

tengkiu datin seri sebab snapkan gambar kosmo untuk tatapan ku :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Mr & Mrs Ai said... [Reply to Comments]

waaa...dah update =)...glamer i masuk dalam ini cite.make sure pasni masuk lg dlm paper or tv tau..nk tumpang lg glamer.heheheh

~Datin Seri Syatilla Rozaini~

nasaoji said... [Reply to Comments]

nak nompang senyum sampai ke telinge jugek la.. ;)

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

hehehe... 1st terbaca kak jemah sentap ngan cik abe...

bila bersentap ni, kena pujuk pun jual mahal kan... tapi sangat rugi wooo, kan dah tak dapat jalan2.. hehehhee

sw33tdarling.com

CikPuanMiera said... [Reply to Comments]

wah.
walopon kuar nama jek, glemer tu.
syabas syabas.

p/s : at least gembira jugak ati tu walopon sentap same ensuami. hahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

memang senyum sampai telinga kak kalo masuk paper..x kira laa nama ajer pun kan? kan? :)

imz said... [Reply to Comments]

wah..walaupon nama je kuar..patut berbangga tu..framekan nt tau

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

xpe kak..jnji masuk apper....hahahaha

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

oh bestnyer masuk paper..

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

best masuk paper...tu blom masuk tv entah muat ke idak...

Pnut said... [Reply to Comments]

eheheh dulu blog akak masuk berita harian, siap gambor lagik.. akak pun tak perasan, sekalik mak sedara kat kampung sms bgtau.alamak, kantai meks...

pastu masa keluar majalah nur pulak, budak opis ni lak bagitau.. kantoi lagik...

last-last tak leh merepek sgt kat blog bile dah kantoi..

tapi paling best, masa kena interview kat radio.. (rtm, lama dah) yg ni mmg dah set time dan date kan bila on air (live lagik) yg best tu, caller-caller call tanya soalan, ialah blogger lain atau reader kita.. kelakor bila jawab panggilan kat radio, nama-nama kita pernah communicate, nak gelak akak..

ermm tp walau malu, tapi syiokkk terasa glemsss kejap..

antalya said... [Reply to Comments]

kat paper tu smlm sy tgk gambo je.langsung tak baca.tp beria2 telek muka sorang2 dlm gambo dgn harapan terjumpa muka anoi ngan nisa







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^