Follow Viruspadu

Thursday, December 30, 2010

Bukan Awek Khairul Fahmi

Ahak ahak ahak

mesti semorang sibuk google Khairul Fahmi sekarang kan hehehe

saje nak kasik dorang tersesat dalam blog "hari hari mau..." ni hahahaha

kelasssssssssss tak kek jemah membuat onar hahaha

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Hariz said... [Reply to Comments]

Ceh! hahah ingatkan hape tadi :P

http://profhariz.com

cik ira said... [Reply to Comments]

awek dia cute and sexy kak mcm khairul fahmi juga...he3

nurul said... [Reply to Comments]

kak jem amih kesempatan..abih la... kot yg tgh google tu jem jumpa entry ni...hakhakhak

Emy Omar said... [Reply to Comments]

melambung2 rating mamat tu kat FB hahaha

MrsAyie said... [Reply to Comments]

hahaha memang kelas..

terbaikkk.. kesian yg tengah gigih google.. tiba2 sesat :P

ArELeEz said... [Reply to Comments]

khairul fahmi? ermm.. cam name tunang adik ipar leez jer, khairul firdaus. ade kesinambungan kan? he3..

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

hahaha bagozzz bona idea ko mahh jom!!

Ieda Al-Habsyi said... [Reply to Comments]

i likeeeeeeee :)

MieZa said... [Reply to Comments]

hahahaha i like!

ikie said... [Reply to Comments]

sesat gak..

::ienafazlyna:: said... [Reply to Comments]

hahhaha, kak, rating no 2 tu dlm google search







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^