Follow Viruspadu

Thursday, December 23, 2010

Cuti Sejuk-Sejuk - Ini part gambar sahaja

Saya adalah pemalas piang nak cerita pasal percutian secara detail. Malas yang membuak-buak ni, tapi kalau malas kenangan indah percutian terindah ni karang takde pulak memori dalam belog. Oh kenot. Saya kalau boleh nak masukkan semua kenangan2 berharga saya kat sini supaya bila saya baca semula, saya rasa bergenang air mata dan rindu nak ulang balik momen2 macam ni.

Dulu selalu buat entry macam-macam, macam entry nak beli kasut kat kedai kasut, rindu entry macam tu, macam lama sangat tak buat hehe.

Baiklah kita layan gambar, ini adalah gambar penceritaan terbalik dan berterabur. pandaipandaikoranglapahamhahaha

ni gambar dalam apartment masa nak balik dah


cactus



dengan abah







satu je gambar ceera haha, dia mana ntah pegi







ini gambar baru sampai









gambar yang melampau-lampau punya banyak adalah kat fesbuk ku :) http://www.facebook.com/viruspadu

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

hazlin said... [Reply to Comments]

salam,
ingatkan kat obersi...
bestkan g cameron..

shadowz said... [Reply to Comments]

saya ingatkan penutup telinga strwaberry tu satu je... tapi bila tgk2 blek dua2 gamba, laen2 rupenya.... heheh... kretif2...

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

kak vp..comel ok pkai cmtu...cm artis korea masuk islam..ngeee...

MieZa said... [Reply to Comments]

comel lah penutup telinga strawberry tue...kiutt...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

kenapa akak jemah nampak muda ?? mcm sweet 17 ajork....haishh..jeles maaaa..tp strawberry kat telinga tu mmg cun!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^