Follow Viruspadu

Wednesday, December 22, 2010

Cuti Sejuk-Sejuk Pt 2

Masih lagi hari pertama percutian

Kitorang singgah kat Cameron Valley, tengok ladang teh yang hijauuuuuuuuuuuuuuuuuu... anak buah saya punya seronok sampai cakap

"makdak, dari jauh tengok macam boleh baring kan, tapi dekat-dekat tak boleh pulak"

hahaha mesti imaginasi dia dah macam nak golek guling-guling hindustan ni kan hehe.

memang cantik kan, saya pun suka je tengok. macam mana la pekerja dia nak petik kemain banyak lagi pokok ni. pehhhhhhhhhh

Merah, nisa dan Mamajemah. Nisa belum mandi lagi tu :p


anoi pun belum mandi, tapi dah tukar baju dalam kereta. Ha masa ni dia pakai lagi baju sejuk :)


perjalanan nak tengok daun teh, dan lepas tu sesi fotografi lah hehe


dimulakan dengan orang tua ni hahaha



lawak betul budak bertiga ni, dah boleh jadi model dalam hero remaja dah ni :)

turun bawah lagi


snap kat sini pulak, nampak macam sama je kan, yelah background dia daun teh je kan hahaha










kitorang dah habis snap gambar baru si ceera ni muncul hahaha...


masa untuk pulang, kena daki plak lah. masa turun bukit tu rasa macam laju je sampai bawah, time nak balik... nangissssssss!! haha

tapi anoi rilex je jalan kan anoi kan



model bunga



berkumpul untuk ke destinasi seterusnya


ha hambek ko, betul2 gambar je kan.

Kenangan ni...





Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

merah dgn anoi ni adik badik keh? sama jek muke hahaha

MieZa said... [Reply to Comments]

dah lama tak g cameron, macam syiok jer...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

best best best.....

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

beshnyer leh g cameronnnn....xpernah pi lagikkk...xcokup korum...itu anoi n nisa comey llorrrr...

lily lotus said... [Reply to Comments]

mahu tak feeling nak guling kat situ? hihihi

shadowz said... [Reply to Comments]

saya riso je nak masuk ladang teh tu... takut sesat... hehehe

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

seronoknyerrr kak vp..g rmai2..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

nak pi jugak laaa bestnyeee







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^