Follow Viruspadu

Tuesday, December 28, 2010

Double Trouble

Very the tauuuuuuu

Very the best gilak ini konsert :) rugi engkorang tak pegi. Padan Muka muahahaahaha

Tiket kitorang adalah disponser oleh Nuffnang yang sangat baik itu. Yihaaaaaaaaaaa I laf nuffnang very2 much lah. Bila saya dapat tahu je yang saya dapat tiket DT ni, apa lagi kepala hotak adalah ligat mencari penjaga anak hahaha. Yelahkan mcm mana nak bawak anak pulak ye tak, lagi pun tiketnya dua je.

Mula2 tanya kaklang, tp kebetulan dia ada hal. Pastu tanya mak, tp kesian pulak. Pastu tanya kakcik, kakcik setujuk. Alhamdulilah, rezeki adik beradik ramai, sonang acik mintak tolong dikala memerlukan macam ni.

Jadi plannya macam ni, hantar anak rumah kakcik kul 6 petang, pastu teruih poie konsert. Ok cung.

Kitorang sampai konsert kul 9 lebih ok. Patutnya kena sampai awal. Konsert start jam 8.45 mcm tu. Tak terfikir pulak jalan akan jem menggila kan. Gila kau jem... tsk.

Dah tu sampai2 sunway, tak tahu pulak mana arah nak pegi. Melelong2 jalan sana sini. Last2 ternampak ada brother pakai baju management DT, terus follow dia hehehe.

Tu diaaaaaaaaaaaaaaaaa... ramai tak. Ini kira mujur la ni, saya kat bahagian depan jugak. Kalau belakang, lagi tak nampak hokeh



tukar flash sana sini nak bagi nampak background clear, tp kamera basic katanya kan. Ini je la yang paling cun pun.

Nak amik gambar amy ngan awie atas pentas lagi la tak nampak langsung huk huk

best giler lah.

masa ni ko nak melompat ke, terkinja2 menjerit ke, takde sape nak labelkan ko sebagai TERGEDIK-GEDIK hahahaha.

teringat2 pulak keBESTannya haha

wuhoooooooooooooooooo RAWKKKKKKKKK


tapi rock adalah disini haahahaha... kaki saya dah sakit

nak rock macam mana, orang lain pakai jaket kulit, saya pakai cardigen, tak seswaiiiiiiiiiiii langsung hahaha

Saya igt, kasut saya yang tinggi ini lah yang paling selesa sekali, sebab kalau saya mengajar seharian berdiri, kalau pakai kasut ni, kaki saya tak sakit pun.

Tapi disebabkan konsert ni buat kat atas pasir, pasir masuk dalam kasut, pastu terpijak2 pasir dalam kasut. Terus tapak kaki saya luka ok. sadissssssss

Lepas tu terus kitorang balik. Tak tunggu konsert habis pun.

1. kaki luka
2. kalau ramai2 balik kang, jem nak mamp
3. teringat anak di rumah kakcik apakah ceritanya
4. lapar
5. ngantuk dan teramat letih sbb siang adalah family day en.laloque

en.laloque bagi signal ajak balik, terus saya angguk.


kaki adalah sakit tahap super power huhuhuh (motip moncong?)


"dukung la mama, kaki ma sakit sangat ni"

** en.laloque memandang saya atas dan bawah, sambil buat muka ngeri dengan keberatan saya, tak gunakkkkkkkkk**

"pakai kasut papa je la"


ha apa lagi, terus saya pakai kasut dia, tp tapak kaki dah luka, pakai kasut pun terasa sakit jugak, tengkiu papaaaaaaaa

malam tu kan adalah malam krismes, jadi lampu2 adalah sangat cantik2


kesian dia, berkaki ayam. love u darling :)



seronok betul la konsert DT ni. Kalau saya takde kekangan2 macam kat atas tadi, konfem saya tunggu sampai habis.

Aryureditorawkkkkkkkkkkkkk

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

mmg best gilak kan mlm tu...mmg ruuugiiiiiiii sape yg x pi...kita yg dpt tiket FREE ni kalo x pi gaks lagi le budus2 rugiiii hahahaha....mmg jem gilak ...

apples,dia.. said... [Reply to Comments]

La....pi kojap jer ker??

vagg© said... [Reply to Comments]

uwaaaaaaaaaaa.. tetibe sedih sayu tang en laloq berkaki ayam tu.

ai mis mai habiiiiii.. huhuhuh

EiJa ZaQuaN said... [Reply to Comments]

mmg ramai giless org kat sunway..eija x g pun konsert DT ni..tp bw anak g tgk peter pan the musical..kuar awal..tp jem giless..rupenye bertembung ngan show DT + cuti umum kan..mmg ramai la org kat Sunway..

MieZa said... [Reply to Comments]

rooccckkkkk...hahaha

rahak lurun said... [Reply to Comments]

why la tak jumpa you kakak??????

viruspadu said... [Reply to Comments]

akak nyorok ahak ahak ahak

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

rawkkkkkkkkkkkk kapak kau...

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

la.. sampai berkaki ayam bagai..
kalau ada no fon sy bley je akak kol sy masa tu amek kasut dlm kete..
sy kat sunway gak mlm tu.. hihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^