Follow Viruspadu

Wednesday, December 15, 2010

Kasih Alesha Ke Syurga


Alfatihah

Alesha Abriza in Memories (15/12/2005 - 13/05/2006)

19 komen[s]:

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

Al-fatihah

deAnza-wAnda said... [Reply to Comments]

xpe kak walaupon hanya dipinjamkan sebentar tapi akak masih rasa bagaimana menjadi ibu dan melahirkannya... benar kak...dia akan menunggu mamanya di pintu syurga nanti...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

Salam..
Dari kisah arwah ...LM mengenali jemah..mengikuti setiap perjalanan hidup jemah,sehinggah mengandungkan
kakak dan akhirnya anoi...syurga jaminan buat jemah..moga puteri bersemadi dengan aman di sana..Amin.

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Al-fatihah..

sha_qistina said... [Reply to Comments]

salam takziah tuk arwah..Al Fatihah..semoga rohnya ditempatkan dikalangsn org2 yg beriman..amin..

Suliana said... [Reply to Comments]

alfatihah utk alesha. slmt hari lahir sayang :-)

azlina aziz said... [Reply to Comments]

Walaupun memang baca n tau pasal arwah Alesha tapi sampai hari ni, memang tak perasan yang arwah Alesha mempunyai tarikh lahir yang sama dengan arwah ayah saya.

Kak, memang sedih tapi kuatkan semangat ya. Arwah sedang menanti di sana, di pintu syurga. Insya-ALLAH.

ArELeEz said... [Reply to Comments]

arwah menanti vp di syurga.. insyaallah..

al fatihah..

Lina said... [Reply to Comments]

al fatihah buat arwah alesha

Lina said... [Reply to Comments]

al fatihah buat arwah alesha

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

al-fatihah..

LeeN said... [Reply to Comments]

salam kak vp...

salam kenal kak. :) leen ingat lagi, first time leen ikut blog akak tahun 2008. masa tu tengah pregnant anak sulung. surf2 cerita bersalin dalam internet, jumpa kisah akak dan arwah.. terus menangis tak ingat dalam office. until now, walaupun baca sekali imbas je tp leen ingat lagi arwah senyum kat akak sebelum arwah pergi. leen mmg tak dapat lupa moment tu. terima kasih utk akak n husband kongsi moment itu sama2 dgn kitorang suma.

since then, leen ikut blog akak ni... kak, sedih la bila teringat cerita2 akak ni. :(

akak seorang yang kuat... :) walaupun nampak tak kuat. hehehe.

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

alfatihah untuk arwah alesya...
hari tu ayu baca semua kisah alesya..tapi tak komen pun..tersedu2 nangis...sgt sedih..apa pun alesya akan menanti mu disyurga..

Amieynna Amin said... [Reply to Comments]

al fatihah..
dia akan bawa akak ke syurga nanti..
saham akhirat akak..

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

al fatihah..semoga rohnya tenang di sana...

yunz_02 said... [Reply to Comments]

alfatihah.. alesha abriza

sy pnh dpt email pasal arwah alesha dlu. menyayat hati..

Rinah said... [Reply to Comments]

Al-Fatihah..

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

sedih.. kalau dia masih ada, tahun depan dah masuk tadika.. takpe laa, dia menanti VP di pintu syurga!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

mOOn said... [Reply to Comments]

akak.. saye start baca blog akak dari cerita-cerita kat sini laaa.. sedih sangat2... sampai tak henti2 nangis.. tak pe la.. tuhan lebih sayangakn dia.. semoga rohnya tenang di sana.. Amin..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^