Follow Viruspadu

Thursday, December 02, 2010

Merah Mak Andak

Seronok giler mengajar pengerusi JKKK ni. Siyes seronook ok. Sebab diorang bersungguh-sungguh nak belajar, lepas tu time kita ajar dorang tak bukak benda lain kat belakang. pastu dorang hormat kita sebagai guru. Terasa dihargai gitu. Itu lah keseronokan yang mengajar orang lama-lama ni.

Kalau takkkkkk... time kita mengajar kat depan, yang lain bukak emel la, bukak utusan la hurghhhh geramnya, pastu tak paham... geram je :p


Anak murid ku pak mertua ku :)

ensem tak pak mertua saya? ensem kan... ecece...


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

cik hani said... [Reply to Comments]

best nyeee~ hehehe. akak, cantik la pakai merahhhh!

ceera said... [Reply to Comments]

eh abah abangdak pun ada, hehe

Solly Salihah said... [Reply to Comments]

Ohh bagus sekali ini kelas.
Mesti PakTua akak cakap gan kwn dia
"inilah menantu sulung saya"

HAHAHAHAHA

@e_da said... [Reply to Comments]

mesti tersipu2 nak mengajo depan pak mentua.. hehehhe

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

hikhikhikhik..

encem! ;)

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

ko jangan tunjuk belang ek...pak metua ada depan..ngajar secara ayu...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantiknya vp pakai merah nak2 pic 1 tu....comel je rase ajar pakcik2 tu...

Mesti bangga pak mertua vp sbb menantu dia yg mgajar ari tu...

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

kak jemah guru tbaik..wooo

Sue said... [Reply to Comments]

Salam, Jemah.

Saya tiap hari baca, cuma malas nak tinggal jejak.

Tapi hari ni terasa nak tinggal jejak, sbb saya pernah ada pengalaman yg sama. Mengajar JKKK dari seluruh Malaysia. Anak murid saya yang 'paling muda' berusia 68tahun. Memang satu pengalaman yang sangat berharga. Once diorang dah pandai type & save dokumen sendiri, kita tenaga pengajar rasa seronokkkk sangat. Kan? Kan? Kan? :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

mmg syok ngajor org yg mmg tak tahu.. ;)

lily lotus said... [Reply to Comments]

bestnya..menantu ajar pak mentua :)

honeyvsbee said... [Reply to Comments]

alahh selim tu...nk jugakkk aper rahsianya?

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

rasa mcm citer p. ramlee je... cikgu ros ajar pakcik2 tu.... alif ye mim..BUAYA hehehhe :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^