Follow Viruspadu

Tuesday, December 07, 2010

MERAH yang ni saya sayang

Sambutan hari lahir yang tak dirancang. Semuanya berlaku tetiba. Tetiba abangcik keluar. Tetiba dia balik. tetiba dia bawak balik kek eserem ok. Tetiba abah saya beli jajan-jajan. Tetiba kitorang terpaksa la nyanyi lagu bebedaytuyu kat MERAH.

hahahaha nama dia aqilah humairah. kitorang panggil dia merah. sebenarnya ni celebrate 3 orang sekali punya besday ni. besday merah, abangcik dan jugak abang saya... tapi abang saya ntah menghilang kemana hahaha.

Biasalah, bila merah sorang je kecik. anggap ajer la besday dia sorang hahaha




tapi bila bab tiup lilin, abang dia pulak over.. hahaha poyo la hadif ni hahah





sodap ok kek eserem. i likeeeeeeeeee belidemach.

and they lived happily ever after (tetiba ending hahaha)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

epy bday merah!!!

zaza said... [Reply to Comments]

hahaha..hepi ending stori eh kak?perut kenyang ate..hehe..

Emy Omar said... [Reply to Comments]

wa..makan kek ramai2 ye..geram dengan budak chubby yang pakai gown merah tu..

nasaoji said... [Reply to Comments]

saya gelak kat ending tu..hehe..memang tetiba.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^