Follow Viruspadu

Saturday, December 18, 2010

Selamat Tinggal Bau Busyuk :p

[Entry Berbayar Kasih Sayang Melekat Dua hari Yeah!]


Walaupun en.laloque kadang-kadang panggil saya "bucuk-bucuk intan payung manja alololo" hahaha, tap ketahuilah saya tidak busuk. Eceh.

Apakah punya interodaksyen ni :p

Baiklah ini pulak model tidor berbayar saya hiks...

itu dia Bio Zone Car Sterilizer yang menjadi penyelamat hidung ku.

Entry lepas [klik] saya ada bgtau kan, yang saya dah pakai bio zone dah dalam kereta saya, memang terbukti kata ko, memang siyes takde dah bau bau bauuuuuuuuuuuuu ucuk itu...

Saya rasa korang mesti tak boleh bayangkan macam mana acam kereta saya tu tau. Macam-macam bau ada. Korang boleh tanya mak saya hahaha. hari tu masa saya berjimba-jimba dengan adik beradik perempuan, pastu tinggalkan kereta kat cheras siap tinggalkan kunci kot lah makabah saya nak pinjam ke apa ke kan. Sekali saya balik rumah tgk2 mak saya siap bukak pintu kereta luas2. Bila saya tanya kenapa, dia cakap "kereta bau muntah" hahaha hidung saya ni dah lali dah wei haha, ha klik sini utk cerita penuh pasal tu

tengok entry lama-lama saya pun dah tahu dah. asik la cerita pasal muntah kan

kejap2 entry Anoi muntah-muntah dolu dolu plak nisa muntah-muntah
kalau search la pasal muntah dlm belog ni, pehhh kemain banyak lagi hahaha

ceera la yang kenalkan saya dengan Bio Zone Car Sterilizer ni. Saya memula antara percaya dengan tidak je kan. Takkan la benda kecik cotek ni boleh hilangkan bau. Takpe la try je dulu, tak rugi mencuba kan

rupanya kecik, mcm ni.

cara pakai dia senang je, cocok je... cocok2 solosai...

hahaha kantoi ado puting anak di situ :p




[ini saya kopipes sahaja]
BIOZONE CAR STERILIZER

ADAKAH ANDA SEDAR AKAN PENCEMARAN UDARA DALAM KERETA?

Kita menghabiskan lebih masa dalam kenderaan jika di bandingkan dengan masa dulu, Namun mengikut laporan In Car Air Pollution daripada International Center for Technology Assessment (CTA), tahap pencemaran udara dalam kereta mungkin jauh lebih serius daripada udara di luar.

Bahan-bahan Pencemaran berbahaya dalam kereta termasuk organic meluap (volatile organic compounds, VOC) yang terdiri daripada benzene, toluene, xylena,formaldehid dan sebagainya. VOC juga hadir dalam kereta baru kerana penggunaan gam, cat, vinil dan plastic dalam kereta (sumber: Hidden Poisons in New Cars, Utusan Konsumer Nov-Dis 2005) VOC boleh mengakibatkan iritasi mata, hidung, kerongkong dan peparu.


APA YANG BOLEH ANDA LAKUKAN? PENYELESAIAN MASALAH ANDA

Kebanyakan daripada kita menggunakan penyegar udara untuk membaiki kualiti udara dalam kenderaan tanpa mengetahui kesan-kesan sampingan. Teknologi penyegaran udara pasif biasanya memerangkap debu dan partikel-partikel. Sementara itu, unit penyegar udara aktif iaitu BIOzone Car Sterilizer menyingkir agen pencemaran biological dan kimia yang hadir dalam kenderaan.

Unit ini menggunakan teknologi “cold plasma” menggabungkan penghasilan ion dan ozon. Ia menukar oksigen (O2) kepada ozon (O3) yang kembali menjadi oksigen setelah menyinkirkan bahan-bahan pencemaran seperti bau tembakau, bau haiwan peliharaan dan bau automobil.


BAGAIMANA BIOZONE CAR STERILIZER MENGHASILKAN UDARA BERKUALITI DI DALAM KERETA?

  1. Sangat berkesan untuk menyingkirkan bahan VOC yang berbahaya. Bau Tembakau. Bau Haiwan Peliharaan Dan Bau Automobil & menghindar bau kurang enak dalam kereta
  2. Membasmi Bahan-Bahan Pencemaran Biologikal (Bakteria)
  3. Pakai dalam masa 5 minit, bau busuk semua akan di serap dan akan menghasilkan oksigen dan bau yg segar.
  4. Menyegarkan udara dalam kereta

KELEBIHAN BIOZONE CAR STERILIZER
  1. Selamat (penghasilan ozon tidak melebihi 0.03pppm)
  2. Ringan
  3. Mudah di gunakan
  4. Menggunakan teknologi cold plasma jepun yang
  5. Menghasilkan ozon pada tahap yang tepat
  6. Tidak menghasilkan bahan-bahan sampingan (nitrogen oksida)
  7. Tanpa penyelenggaraan
  8. Mesra alam
  9. US FDA menetapkan tahap maksimum ozon yang di benarkan pada 0.05ppm


‘COLD PLASMA” BIOZONE

Menghasilkan ozon aktif untuk menyingkirkan bahan bahan pencemaran seperti VOC yang berbahaya, bacteria dan bau
  1. Selamat
  2. Mesra alam
  3. Menyegarkan udara
  4. Tanpa Penyelenggaraan
Cara penggunaan:

Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala). Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.

waranty 6 bulan dan boleh pakai selama 2 tahun.

Harga : RM175





haa... ada paham kah?

Penerangan panjang lebar itu... Saya pun terkejut baca pencemaran udara dalam kereta lagi bahaya dari kat luar, yelah korang pun tahu saya ni travel setiap minggu kesini sana dengan kereta kan. hui nasib baik ooo saya dah ada Bio Zone Car Sterilizer, legaaaaaaaaaaaaaa

takyah risau dah ;p

ceeramoon ada jual tau Bio Zone Car Sterilizer ni

harga dia RM175 je

Klik gambar untuk paparan yang korang boleh baca, kalau rela buntang mata, silalah baca kecik2 itu hehe


Saya sajes korang beli demi kesihatan seisi keluarga, anak-anak, awek, bini, pakwe, suami, dan semua insan tersayang

RM175 je

kontek ceeramoon@gmail.com
http://c33ram00n.blogspot.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

ntah2 senduk hgah scanning ciknet pak faraoq?? adakah?? lariksssss

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

wah,nampak menarik....tapi harga cam mahal skit...

honeyvsbee said... [Reply to Comments]

hoihh panjang lebor..

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

baiknye kakak ni..

sponsored with kasih sayang

:)

ajumohit said... [Reply to Comments]

interesting tu...

♥ manje ♥ said... [Reply to Comments]

salam ziarah

nampak menarik... tapi tahan berapa lama eik?

shadowz said... [Reply to Comments]

akakkk.... akak.... selepas enam bulan.. akhirnya saya kembali menyemak dalam web akak.... muahahaaa...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^