Follow Viruspadu

Tuesday, December 21, 2010

Suka gambar ni

Bukan senang nak dapat gambar kitorang satu family, biasanya bertiga la, samada saya dengan anak2 ataupun lalok dengan anak2, atau pun anak-anak je. Gambar saya berdua dengan lalok pun payah nak dapat.

dengan itu, saya tetiba suka gambar ni... ecewah...

anoi hebatnya boleh makan gula2 mcm tu... magik wooo boleh lepas tangan hahaha

entry penuh kemeren nanti-nanti saya stori tau. mungkin gambar lagi over dari caption. hahaha. belasah je la ek. lagipun korang lagi suka tengok gambar daripada baca kan kan kan. :p

update: HAHAHA... memang saya je nampak sejuk kan, siyes! haha... nisa dengan anoi taknak pakai baju sejok ok. ini memang genetik apak dia. tengok la laki den, dia pun taknak pakai baju sejuk. Terer betul dorang ni. Tetiba nampak alfelikun bila saya sorang je pakai beria2 sejok sejok kan.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

hahahaha.... tereerr laa mkn gula2 cam tuu...leh megik2 lak

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said... [Reply to Comments]

VP sorang je mcm kesejukan. yg lain blasah je terutama anak2..sempoi ;)

vagg© said... [Reply to Comments]

hahaahaha kak jemah yg ALFELIKUN. mencik

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

cute la vp pakai mcm tu..
nampak mcm artis K-pop ;)

ZanaNordin said... [Reply to Comments]

ha ha ha...takpe..baru ler feeling kat tempat sejuk kan kak jemah...

terror ooo nisa..ngan baju tak berlengan...tp nisa nie nampak matured ler kalau nak di bandingkan ngan usia dia. Dah macam umur 5- 6 tahun jer kekdahnya

MaMa3H said... [Reply to Comments]

Wah bestnyer cuti-cuti malaysia...:)mcm mama dia jer yg terlebih over sejuk...heheh

shadowz said... [Reply to Comments]

akak... mana dapat topi tu? saya tengah gila kumpul topi nih... pastu saya letak kat blakang kete, susun sampai padat2... sampai budak2 ni cakap, "woi, ko ni nak jual topi ke apa ni..?" hahaha

erlyda said... [Reply to Comments]

hehehe 2x berselisih ngan vp kat pasar brincang..comel jer nisa ngan anoi tu..vp pun apa kurang sweet jer ;P

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hmmm...akak jemah cute r pakai camtu..tp nape yg lain tu xsejuk kerr?? topi tu mmg da best!!

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

sempoi lah anoi mkn gula2...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^