Follow Viruspadu

Friday, December 31, 2010

swim swimmmm

esok pertama kali hantar nisa ke kelas swimming lalalala

neves T_______________T

boleh ke nisa berenang, berani tak dia, takut tak dia, huhuhuhu... macam-macam saya fikir.

bertambah xcited en.laloque ajak beli set berenang nisa tadi hikhikhik. bapak dia pun xcited rupanya :)

jadi petang tadi kitorang pun menyinggah ke paksen. sebab teringat kat sana, kitorang penah tgk yang macam bekenan di mata.

sekadar gambar hiasan anoi dan bebehnya :p


tu dia, siap beli goggle ngan swim cap kekdahnya kan :p

tadi saya saje tanya2 en.laloque

"papa, neves tak?"

dia diam.

"nevesss takkkkkkkkkk?"

... lambat2 dia jawab

"mestilah"

hahahahaha so manis tengok en.laloque jawab macam tu. jawab macam serba tak kena, nak jawab ke tidak, nak jawab tapi malu muahahaha..

alolololo

sekali dia cakap dengan muka serius

"esok kena bangun awal"

cea, betul2 neves rupanya dia hahaha

:p


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

azlina aziz said... [Reply to Comments]

hahaha. Bapak budak dah start neves dah. Mesti malam kang terbawak2 dalam mimpi :p

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

den lagi nevesss bila baca entry ni haaa.... heheheh

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

anak sulong...mak ayah haruss nevess ok..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^