Follow Viruspadu

Friday, December 31, 2010

Tamat Sudah

Dengan ini, contest pun tamat. :)

debor nak umum pemenang ni, sbb semua pun best gilerrrrrrrrrrr

Terima kasih ye korang, yang sudi join contest ahkak yang tak seberapa ni.

Minggu depan ek, minggu depan :)

1. http://coloufulmorefun.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html (nnt tolong invite saya ye, sbb private kan)
2. http://natifar7884.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung_23.html
3. http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html
4. http://erinhakim.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html
5. http://atiqahtuty.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html
6. http://mamat80.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html
7. http://kejora1.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html
8. http://misslovavsmrlova.blogspot.com/2010/12/pengalan-pertama-saya-memakai-tudung.html
9. http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-saya-memakai-tudung.html
10. http://belogmeknik.blogspot.com/2010/12/pengalaman-pertama-memakai-tudung.html

TAHNIAH kepada 10 entry terawal sebab korang akan dapat 10 % setiap kali membeli dan belah di shoppink :)

ok tata


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

dag.. dig.. dug.. dag.. dig.. dug.. (sound effect bunyik degupan jantung la konon! ha3..)

Atiqahtuty said... [Reply to Comments]

eh betul ke saye bace 10% setiap kali membeli belah di shoppink ney? he2 maseh kak jemah :)

azlina aziz said... [Reply to Comments]

ai pon debor jugak ni. kekeke. walaupun bukan antara 10 terawal, peluang tu tetap ada kan kak? *blink2.

Cik Nino said... [Reply to Comments]

Yeay!! Thanx kak...

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

waa...bestnye...dpt diskaun.... mmg nak beli pun...skrang tgh cuci2 mata sambil window sh0ppink! heheh :D tengkiu VP :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^