Follow Viruspadu

Tuesday, December 21, 2010

Template baru untuk Tahun Baru

Amacam template baru fink ku ini

ada masalah slow lagi tak?

Terima kasih Incrediblesdesign yang bertungkus lumus createkan template baru saya, yang lama pun dia jugak buat, yang baru pun dia buat. dulu kini dan selamanya.

fiwittttttttt

menepati ciri-ciri keperempuanan ku ok

I like

RM120 je cas dia ok nak mintak Incrediblesdesign tukarkan blog korang jadi cantik macam blog I. ecewah.

LOVE LOVE LOVE

http://incrediblesdesign.blogspot.com/


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

♥ BIRU ♥ PINK ♥ said... [Reply to Comments]

saya suka templates baru Jemah ni. Menarik dan ceria ;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

@♥ BIRU ♥ PINK ♥

tengkiu darling

me suya said... [Reply to Comments]

suya plak duk rindu template lama kak jemah.. hehehe cool gitu. yang ni pun cantek jugak ;p

N I N I E said... [Reply to Comments]

hi..

saya cari maklumat terjumpe blog ni dan saye sempat surfing blog ni :).. best, bahasa santai & rileks..

sbnrnya saye teruja, rupenya owner blog ni la mama kpd arwah alesya ye.. bgusnya alam blog ni, jumpe dgn mama alesya.. actually saya penah baca cite arwah lama dulu, dan saye mmg menangis depan pc tu jugak! sgt menyentuh hati! Allah lebeh menyayangi nya.. arwah sesungguhnya bidadari di sana! alfatihah.. sesungguhnya mama alesya memang kuat menempuh kehidupan..

maaf jika saya menyinggung, terungkit cite ni.. sbnrnya saya teruja jumpe blog ni..

bleh buat link ke blog ni di blog saye?

salam perkenalan :)

~www.dibodragon.blogspot.com~

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

kak jemah...like itt!! sesuai dgn kak jemah yg cantik menarik tertarik da booommmm!!~~ cantik gilerr...siesss!!

hmmm...jom singgah myblogshop...mana tahu kot2 berkenan kot...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/

Suliana said... [Reply to Comments]

cantik sgt. lebih teratur dengan warna pink yg menarik..

ajumohit said... [Reply to Comments]

wahhh wajah baru la kak...jom follow saya lak...

ZanaNordin said... [Reply to Comments]

cantikkkk
ceriaaaaaa
wah...baruler kak jemah gitew...

mmg cun coz' kaler pink dia sangat2 menyerlah.....cat rumah tahun baru ler gamaknyer yerk kak jemah..he he he

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy pun suka..cantik sgt....

kak moon said... [Reply to Comments]

sangat santekkk ooo...

betul2 hoo liaow...

hehehe

zaza said... [Reply to Comments]

wow...pewittttt..santek kak....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^