Follow Viruspadu

Monday, December 13, 2010

tengkiu uteh

Laptop saya kan adalah panas tak boleh blah, ntah pape ntah tau. nak suh saya beli baru ke apa kan (cea taktik). jadi di sebab kan tu, jari saya sakit okeh. Semalam tetiba saya tengok mcm ada gelembong air kat bahagian jari. terus rasa ngeri. takuitttttttt.

daripada malas nak beli keyboard baru terus rajin tetiba.

semalam kan saya balik rumah mak saya, so sembang2 la dengan adik saya uteh

"andak nak beli keybod la teh, mahal tak?"
"murah je, eh takkan andak nak pegi lowyat semata2 nak beli keybod"
"takde lah, paragon ada tak?"
"ala, amik ayi punya ajer"

yezaaaaaaaaa...

keyboad pc lama saya mmg ada, tp keybod kepala bulat so tak seswaiii gitu.

yeay...

dan sekarang tiada panas-panas lagi

hahaha

gumbiranyaaa...

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

honeyvsbee said... [Reply to Comments]

laaa teruk tuh..hah

mAmAbuDaK said... [Reply to Comments]

mak aih besar gedabak key board nih...ni kene tekan pki kaki ke hape?

su said... [Reply to Comments]

cumil nampak keyboard tuh...huhuhu...

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

better check your laptop. takut cooling fan not functioning well dan akan menyebab cip terbakar nanti. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^