Follow Viruspadu

Friday, December 24, 2010

Terima kasih Kastemer :p

Kopipes tanpa kebenaran dari Rosmona kekekeke, salah sorang kastemer sh0ppink :)




Rosmona beli tudung Diamond :) http://sh0ppink.blogspot.com/2010/12/shawl-diamond.html

http://rosmona-mrsstoya.blogspot.com/

maklang 3posen beli tudung nurul ain :p
http://sh0ppink.blogspot.com/2010/12/tudung-nurul-ain.html


kurus kan beliau hahaha
http://nini3posen.com/


~ siapa yang beli dari saya, dah masuk belog korang pastu saya tak perasan, meh la hantar link entry korang kat viruspadu@yahoo.com, boleh saya buat testimonial mcm ni :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

vagg© said... [Reply to Comments]

motip sebut pasal i kurus nihhhhhhh??????? hahahahaha

tifa said... [Reply to Comments]

Tiaf pun dah pakai shawl ombak yang Tifa beli from shoppink ..tantek......dah la tu tak sangka cepat betul sampai :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

tifa,
ada letak gambar tak? nak kopipes wuwuwu

akmal said... [Reply to Comments]

xbeli,tp dpt adiah dr ahkak..boleh?ahaks~







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^