Follow Viruspadu

Wednesday, December 29, 2010

Testimonial Sh0ppink part 3

Shawl shoppink dah sampai obersi okeh, london lagik tau. Thanxs arfah :). Dia ni antara kastemer terawal saya ni. Pernah terserempak beberapa kali kan kan kan.



orang yang pakai pun manis :)

http://kejora1.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

nurul said... [Reply to Comments]

ohh..kak arfah pun reader k.jemah ek..hehe..seropa la kite...

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

wahhh arfah pun reader ko jemahhh hek... hebatt3.... saya kenal dak neh... dulu satu sekolah kek monceh.... hahaha... kocik yo dunio ni kan

kejora said... [Reply to Comments]

erk..siapakah ittew?knal i ke?kocik yo donia ini..pusing2 jumpo lik..kekekeke...

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

siapa itu?
lawyer ? majistret ?
apa??? ahlilll musikkk???

gurau jek...hehe..mmg x kenai tp tudung die pakai tu mmg cantik.
semanis orgnye..hehe

nurul said... [Reply to Comments]

saye adelah biras k.lin kakak ipar mu itu...adik ipar ustz amir..wahhh..tetibo namo udo ngan k.lin kono sobut...hakhakhak... k.jemah..tumfang lalu yer..hehe...

kejora said... [Reply to Comments]

ooyeke.hehe.tp siyes sy suke shawl + inner kak jemah ni.Try pakai inner tu ngn shawl lain tak menjadik. so kesimpulannya shawl kak jemah mmg terbaeekkklah.

kejora said... [Reply to Comments]

psstt...nurul jannah ka?

nurul said... [Reply to Comments]

ehhh...pandainye...ni mmg igt ke gi tanya k.lin nih..hehehe... samo la kito suke baca blog k.jemah ni kan...pemes tul...

kejora said... [Reply to Comments]

x tanye pon, sbb dlm ada dlm fb firdaus.hehe..dulu keje satu building ngn kakjemah kt wisma negeri.kite knal dia tp dia x knal kite sbb kite x femes cm dia..hhihi

nurul said... [Reply to Comments]

@kejora skang ni kak arfah dh pemes la kot..masuk blog k.jemah..hehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^