Follow Viruspadu

Monday, January 17, 2011

Anoi Kebena

macam dah lama tak cerita masukkan gambar anak-anak kan. setakat cerita je la.

hari tu lah, saya check la belog. Nak cari gambar-gambar. Nak kopipes nak siapkan esemen. Sekali klik next next next tak jugak jumpa gambar. Laaaa baru perasan dah lama tak letak. Kalau letak pun gambar yang asal ado.

Balik2 gambar makcik jual tudung kekekeke

yeah, disebabkan tu. maka saya nak letak gambar anoi dalam entry ni ahak ahak ahak.


ntah la sekarang saya adalah pemalas giler ok nak snap gambar

kalau dulu weekend saya penuh dengan aktiviti. Aktiviti penuh dengan gambar bagai. Tapi sebulan dua ni, dia jadi macam pelik. Aktiviti mcm biasa je, tp gambar takde hiks.

Adakah ini faktor usia?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

sW33tdARLiNG said... [Reply to Comments]

takpe.. skang dah ada potographer.. aiseymennn, syiok woo dapat bergaya dpn camera
sw33tdarling.com

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

anoi gebu gebassss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^