Follow Viruspadu

Thursday, January 27, 2011

baru lah feeling datin :p

[iklan berbayar kasih sayang melekat 2 hari yeah]

Bag Hanger yang comel... giler best weiiiiiiiii... dah la comel. bila pakai terus feeling datin okeh muahahaha tetiba kan.



pakai dia adalah macam gini.



korang tengok muatan beg saya macam mana dia punya malapetaka hahahaha... tu nampak atas je kan. bawah macam-macam sampah sarap ada. bak kata abang ipar saya "ko bawak batu ke apa ni ndak" hahahaha... siyes berat beg saya



bag hanger ni senang la kalau ada

misal kata ada dinner ke apa ke kan. beg adalah tak tahu nak letak kat mana kan. so ini lah guna dia :)

boleh jugak kalau nak jadikan hadiah besday kat kawan-kawan/ibubapa.


dannnnnn

key finder berbentuk rama-rama yang suwitttttt...




nampak tak cara nak pakai dia?

sangkutkan kunci kat key finder rama-rama yang comel tu. lepas tu sangkutkan keyfinder tu kat tepi zip beg kita. dan zip la beg itu.

so nanti senang cari marrr

takde la macam mencari harta karun dalam beg kan

so ni saya kopipes lagi beberapa design key finder ngan bag hanger untuk korang ek. lebih2 kena bukak butik ceera tau. :)



RM45

RM38

RM28ehem beli melebihi RM100, adalah free postage tau :)

http://butikceera.blogspot.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

yang bug tu cantikkk!!~~

jom join colourful contest saya..klik link ini

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

yang bug tu cantikkk!!~~

jom join colourful contest saya..klik link ini

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

yg bug tu santekkkk!!

jom join colourful contest saya..klik link ini

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

tgu la lieza pkai hb semula..skg mmg tgh fobia nk pkai hb lepas 2 kali kne ragut la kak..

biruVSpink said... [Reply to Comments]

slamat pagi Datin Jemah ;))

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

wewittt..memang gojeslah!
macamni nak feeling datin gaklah!

Alyza said... [Reply to Comments]

cantiknye bug tu...nak jugak satu...hehehe...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wow cantik la buleh gak terai 1 nie!

|| A r a W a n i || said... [Reply to Comments]

mm.. chantek..

nurul said... [Reply to Comments]

eh..eh..tersama la purse kaler hitam putih tu..tp sy punya kaler biru putih itam..haha...isi dlm handbag tu mmg harus la padat..rasanya sume mak2 mmg gitu kot..lg besar beg lg mcm2 yg nk diisi...huhuhu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^