Follow Viruspadu

Sunday, January 23, 2011

talapia

hari ni sbnrnya takde plan nak pegi mana-mana, plan lepak2 rumah je. nak2 tengah sengkek ni kan. kenapa lah bukan hari ni 25hb haaaaaa? hahahaha

tp tengah lepak2 baring2 golek2 petang semalam dapat call dari kaklang, dia borak ngan nisa

nisa mana leh dengar maklang ada kat rumah opah, terus xcitd.

maka dengan itu.

kat rumah opah la kita sekarang kekekeke. tetiba kesimpulan hahaha

disebabkan tu jugak, mlm tadi kitorang menikmati talapia goreng cicah air asam terbaik. sekor talapia sebesar lengan ok. malah bukan sekor tapi berekor2. yummmmmmmmm...

yea setiap yang berlaku ada hikmahnya kan. tetiba kesimpulan lagi :p

sekian


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

mysha said... [Reply to Comments]

waH dapnyew taLapia.. Klo shA kat Umah nih mesti sha maKan soRAng2 jer.. dIorg nih tak maKan talapia..

hilaNg 1 nikmAt iDop tak makan talapiA ekekeke

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

cepatlaa 25hb...huhuhuhu

nurul said... [Reply to Comments]

wah..menu fevret ni kt umah MIL.. talapia goreng cicah air asam mmg trbaeeek la..air asam tu siap wat kuah mkn ngan nasik..syok...kdg2 ikan smbilang goreng cicah air asam...kecur liur den..hikhik..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^