Follow Viruspadu

Monday, January 10, 2011

Dugaan

En.laloque kan dah beli kamera godang walaupun basic tu kan.



Dia memang minat dah lama giler. Tapi tu lah. Takut hangat2. Jadi tangguh punya tangguh punya tangguh. Akhirnya beli jugak.

lepas beli kamera, dia beli pulak buku Nikon for Dummies ni. Kemain lagi dia bersungguh-sungguh


kalau kat rumah toksah cakap la, dia punya gigih. Bangun pagi dah belek telek kamera dah. Hover yau!


Kalau main internet pun sekarang, memang akan bukak website2 kamera je. Tak main dah dia layan blog bini dia lagi hahaha.

So daripada hari tu dia ada cakap yang dia cari kelas untuk belajar menembak ni la. Biasalahkan kursus kat luar kan ongkosnya boleh tahan jugak $$. Pastu dia apply kat opis dia punya kursus la. Dari tahun lepas lagi. Tapi tak dapat-dapat. Takde rezeki.

Tetiba minggu-minggu lepas kot, en.laloque dengan gumbiranya bgtau yang dia dapat kursus tu. Kemain ceria lagi muka dia.

Tiba-tiba...

(bersambung)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

12 komen[s]:

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

cehhh bersambung laa plakk.....hahahaha

~ fiza said... [Reply to Comments]

alaa akak ni... wat suspennn plak hehe cpt2 storiii...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tisaspennya...tp tlg jgn ckp kamera tu rosak...takutnya sy vp nk tggu sambungannya..

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

suspennyaaaaa

Capo Grande said... [Reply to Comments]

tiba2 waklu...huhuhu

ArELeEz said... [Reply to Comments]

hapekah yg 'dugaan' tersebut? owh.. nom3!!

LayarLara said... [Reply to Comments]

potong stim tullahhh!... hehheheheh

atty's said... [Reply to Comments]

adoi ko ni mah..leh continue lak

antalya said... [Reply to Comments]

lohh saspen lah pulok.cepat sambung cepat

Miss Moon said... [Reply to Comments]

dugaan ..

ke upgrade kamera ...ha ha tak sanggup den nak pikir bahawa kamera tew rusak ....

Zack ~ 'A said... [Reply to Comments]

aiyoooo~~ apakah?? suspen la entri kak jemah yg ni! cepat2 sambung!! tak sabar nk tauuuu.. hahaha

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

apekahh..?? n3 tgantung ni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^