Follow Viruspadu

Monday, January 24, 2011

Feeling cindirela

ye uols

sejak mesin basuh rumah saya ni rosak, hari2 feeling cinderela ok tu belum time mop lantai pakai kain lagi tu, terus feling oshin okeh hahahaha

perkara pertama yang saya buat bila sampai rumah adalah menyinsing lengan dan terus masuk dalam toilet dan mencuci pakaian. sebab kalau cuci pakai tangan ko tak boleh miss satu hari pun, cuba kalau ko menunda cuci baju keesokan harinya. gigil ok tgk kain mcm gunung :p

Lama dah tak cuci baju ngan keringat sendiri kan. Korang pulak dah berapa lama tak cuci baju ngan tangan sendiri?

ecewah. tudung2 oning saya memang la cuci pakai tangan kan. tapi baju kurung seluar jin semua idak la kuasa nak cuci tangan sebelum ni kan. tapi sekarang terpaksa lol

tapi saya rasa syok plak hahahaha sebab hari2 boleh main lailailitamplon jusjus dengan en.laloque sebab nak cop siapa basuh baju atau siapa nak masak hahaha. kelasssssssss.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

shadowz said... [Reply to Comments]

lat, talilat, lai li tamplom....

pepsi cola!..
I went ot the pepsi cola,
buatan malaysia,
pakai baju pergi ke Indonesia....

haa... ko jadiii.. hahaha..

akak tau x game ni mase kecik2 dulu? hehehehe

NorrShakor said... [Reply to Comments]

lor..anto dobi jor la jemah..jemah kan kayo..huhuhu

NorrShakor said... [Reply to Comments]

lor..anto dobi jor la jemah..jemah kan kayo..huhuhu

DeLancrettLurpak said... [Reply to Comments]

Kalau saya lah kak jemah, dah lari dah pegi balik umah mertua kejap, hehehe.. tumpang washing machine.. hehehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hahaa!! setuju dgn delancrettlurpak tu...kalo saya bungkus2 pi anto umah omak mertua jugakk!~~ kah3...pemalas punya menantu....

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

pengerat rumahtangga tu kak jemah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^