Follow Viruspadu

Friday, January 14, 2011

Korang keje? Why oh Why

ahak ahak ahak

tidur ku terganggu oleh ceera yang call hanya nak tanya macam mana nak hantar draf. cis!

dan hari ni hari golek-golek atas katil bersama keluarga

oh la la

eh korang keje ek?

ops...

jumpa nanti




eh, saje nak cite perkataan london nisa semalam adalah

"wait"

ahaks...

masa nisa dengan anoi mewarna, anoi nak sebat pencil warna kakal dia. terus nisa secara spontan menjerit

"eh wait wait wait waitttttttttttttt, jangan amik kaler jambu, amik yang biru ni"

saya dengar sambil tersenyum.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

idahani said... [Reply to Comments]

vp, sesamala kita merasa coti hjg mgu yg pjg gitu..

CikLilyPutih said... [Reply to Comments]

kak mah,
den pun coti lah.. hari nie kan Yamtuan punya burfday..

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

oh sweett.. keep it up nisaa..

deatH_luVer said... [Reply to Comments]

eceh..
tau le negeri sembilan cuti.
jeles!!..

sweet oh nisa...
:)

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

kaler jambu kaler fav kak jemah ..ohohohohoh

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

wah kak jemahhh!!~~ nanti nisa speaking london fulll dgn kak jemah..!!camanerrr?? itu nisa genius kan..baru masuk sekolah cepat dia pick up kan!!~~ wahhh!!! besh!!

Lenny said... [Reply to Comments]

comelnyer nisaaaa...

I always adore her cuteness.. and cara dier spontan tuuu... hehehe..

pandai dah skang.. esok2.. siap la dier speaking london kat rumah..

biasanyer... "sit", "keep quiet"...
hahahha... nie budak2 SR seme mmg camtuh..:D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^