Follow Viruspadu

Wednesday, January 12, 2011

kung keng kung keng

Itu bunyi batuk anoi malam tadi daaaaaa

bukan batuk je, nafas dia pun berbunyi sekali. kesian nengok.

Dah la buaian anoi punya spring dah putus. Maka kitorang pun xnak beli spring baru sebab plan nak hentikan dia dari berbuai2 ni. Ha malam pun amukan la dia nak buai.

Dengan batuk kung keng kung keng, dengan nafas berbunyi, dengan buai dia rosak. Mesti anoi rasa dunia ini tak adil hahahaha. kenapa benda ni berlaku pada dia keh keh keh.

Memang kebetulan sangat saya cuti hari ni. Elok sangat.

Pagi2 hantar nisa pegi sekolah, terus pegi bank cucuk duit, patah balik amik anoi. sebab nak bawak dia pegi klinik. :) laki den kan kursus. maka hari ni memang jadi wanita besi. WaNITA lembik yang besi. chewahhhhhhhhh. hahahaha

berdeting la kitorang berdua ha. Pegi klinik 24 jam tu. Klinik yang biasa saya pegi tu lah. Yang saya komplen lebih baik tukar kepada klinik 23 jam tu. Saya rasa sekarang kena tukar klinik 21 jam ke apa hahahaha. Sebab tadi saya sampai kul 8.30 pagi, tp doktor masuk kul 9 hahahaha. Tapi seb baik klinik tu best. doktor dia best. staff dia best. hehehe.

makan sarapan sementara tunggu klinik ada doktornya


:)

Eh nak siap2 pegi pejabat pos jap. Jap lagi saya sambung hahaha

kakjemah memang suka buat entry tak habis ek. Dush kakjemah. Dush dush dush.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

sy nk komen. alaa kenapa tak nmpk muka anoi...

we want anoi we want anoi..

eh we ke sy sorg? ekekekeke

Nur Qaseh said... [Reply to Comments]

kak jemah...kalau batuk x baik gak,
amik madu perah limau nipis, pastu teguk gitu...InsyaAllah mujarab

lily lotus said... [Reply to Comments]

siannya anoi. amukan dimalam hari yg tak menahan tu..hehe..kot ada swing kat luar rumah tu boleh gak jadi pengganti ekk :D

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sweet la kak jemah kita nie!
wanita besi tuuuuuu

RieNa said... [Reply to Comments]

wanita lembik yg besii tuuuu!!
tak tahan betuiii

kelakarlah k jemah ni

tp mmg patut kena dush pun sbb crita tak abis.haih!

eLLy said... [Reply to Comments]

n3 yg tak habis tu la yg suspeennn tu ;p

makdara TERdiva said... [Reply to Comments]

eloklah tak pakai buai..sebab buailah anak ai jadi lagu tu..huhu!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

kak jemah mmg sweet!!~~ suker tgk sbb menenangkan hati ajorkkk!!~~

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

huhuhuhu...ada asma ke anoi tuh? sebab saya pun macam tuh kalau batuk. berbunyi..nafas pun berbunyi..and saya ada asma...bila pakai inhaler before tido and awal pagi jer boleh control batuk tuh..huhuhuh

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

alaaaa sambung lg..... patt sambung pattt

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

entry kak jemah yang xhbs yg best..eheheh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^