Follow Viruspadu

Thursday, January 06, 2011

Malam yang terasa panjang

Malam terasa panjang

sekarang jam menunjukkan 10:50 PM

belum kul 12 pun lagi. kalau dulu atau minggu lepas la senang cerita. Jam macam ni. Nisa masih menjerit-jerit. Berlari-lari. Sekejap masuk bilik utama. Sekejap masuk bilik komputer. Sekejap masuk bilik baju geledah mekap hahaha. Anoi pulak kejap2 datang jengok mama siapkan keje menjual tudung kekeke. Kejap2 dia mintak dukung.

Bunyi tv lagi lah. Seboleh-boleh nak yang paling kuat. Kalau perlahan kan sikit mcm tak dengar pulak dia. kuat macam jiran tak payah dah bukak volume tv. dah boleh share speaker haha teringat dulu mak saya marah kalau kitorang pasang tv kuat2. sekarang rasakan kau! :p dulu degil haha

Dan malam ni sunyi je

Nisa sudah dipaksa tido kul 9.30 tadi.

Habis lampu, tv semua tutup. Terpaksa la dia tido. Lagipun, berani ke dia nak bantah cakap mama dia yang macam singa jadian ni :p nampak je lembut tp kalau amukan, siap la kau. Sebab tu saya malas nak marah kat office, tetiba! hahaha saya kalau marah mulut mcm puaka okeh, tak mecing pulak dengan raut wajah hahaha apahalkonijemahgilerke :p

baiklah.

sebenarnya nak cakap. sunyi betul malam ni. igtkan dah jam 2 pagi. tengok2 kul 11 pun belum.

ok tu je.

harap2 anak saya tak menangis esok.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

MrsAyie said... [Reply to Comments]

a-ah lah yati rasa malam ni sangat panjang. Dah tak tau nak wat apa pulak.. Mungkin sebab esok yati cuti hihi..

PS: Krm gudnite kiss utk nisa dan anoi

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

akan blarutan laa sunyi tu time skola kan kak...kang nisa komplen x cukup tdo pulak..

lily lotus said... [Reply to Comments]

yerlah. bila dah sekolah malam akan terasa panjang. takpe weekend nanti redeem balik..hehe

Feeza boutique info said... [Reply to Comments]

kak vp
hari khamis hari tu nampak akak vp kat jj seremban ngn fam. akak pakai bj kurung n tudung hijau. sweet. btw akak parking seblh keta saya. nak tegur tp malu!!nampak kat vp dkt mesin byr parking. saya kat tgh minum kat Starbucks.tp sgt excited nampak.mcm nampak artis
-feeza from feezaboutique







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^