Follow Viruspadu

Wednesday, January 19, 2011

My Name Cikin

Eh bukan nama saya lah. Tapi nama dia...

siapa? siapa?


wahai cikin ku impian kita memang sama hahaha :) maka kita boleh jadi geng :p sebab impian kita nak benti keje tapi sape nak tanggung mentenen ahahahaha...

Jom baca profile cikin


teringin nak jadi blogger berjaya tp tak mungkin...tingin nak berhenti kerja Gomen tp sape nak tanggung maintenance...tingin nak bisnes online/premis tp kena ada modal yg besar baru syok...tingin (sambil ketuk2 jari telunjuk kat dahi)...!! Nama Blog Yang Hangat2 Taik Ayam di KINSYAKRN, Adaptasi Dari Nama Kin dan Syakrn (Nama Abang). Kadang2 di Panggil CIKIN..Bukan Sebutan Pelat Yer. Cik Ikin tetapi Sebenarnya saya Puan bukan Cik. Tak..tak, ok..Yang Sebetulnya Panggilan Anak Buah iaitu Makcik Sikin tapi di Ringkaskan Jadi CikIkin. Diringkaskan Lagi jadi C.Ikin. Lagi Ringkas Jadi a CIKIN...

Penerangan cikin tu sape tak paham memang ah dia. kena masuk smart reader dengan nisa balik la jawabnya hahaha

jom baca entry cik ikin dalam contest belkin itu hari :)


http://kinsyakrn.blogspot.com/2010/05/viruspaducom.html


Apa dia VIRUSPADU.COM? Haa..tu lah, korang tak tau, ni saya nak bagitahu. Ianya bukan sejenis virus atau penawar virus yer...Viruspadu ialah blog Jemah yang menceritakan tentang kehidupan harian beliau sekeluarga.

Ini sebenarnya contest ye. Nak join KLIK SINI .

Mula2 jumpa blog ni kat CEERAMOON rupanya diaorg ni adik beradik. Saya suka baca sebab SAYA SUKA lah. kalau dah baca baru tau suka camane.

Kena jawab ni yer..dan ini jawapan saya
i. Saya baca viruspadu.com kerana ia bukan berkaitan dengan sebarang virus dan ia bukan sejenis virus tapi cerita yang disampaikan berkisar tentang dirinya, suami, anak2 dan kehidupan harian. Saya sukakan style Jemah berpakaian..berfesyen dan suka nak ikut..sebab selari dengan minat saya.
ii. Kenapa saya mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router? Kerana saya tak tau apa menda tu..tp dah tentu ianya amat berguna dan sekiraya saya menang, saya akan menggunakanya dengan berfaedah..
Suke..suke..:D



Simple but nice.

I Like :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

haha..Jemah, buat malu aje. Tak pernah tercapai dek akal ada review macam ni. Ya Allah..segannya. Nway terima kasih ye Jemah. Patutla org sayang.....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^