Follow Viruspadu

Monday, January 17, 2011

Petua Muka Gebu :p

Salam korang,

Kali ni saya nak memperkenalkan kat korang satu sabun baru :) Baik punya :)

Pernah dengar tak pasal sabun F’AiZ Cleansing Bar (Sabun Kecantikan 5 dalam 1)

F'AiZ Cleansing Bar, sabun kecantikan yang diformulasikan dari Switzerland dan mendapat kelulusan KKM dan JAKIM. Mengandungi khasiat antaranya dari biji buah anggur, 'stem cell' Epal Swiss, minyak jojoba dan lain-lain.

Kotak sabun F'AiZ Cleansing Bar


Kesan boleh dilihat dalam masa 1 minggu di mana rawatan ke atas liang jerawat, jeragat, kulit yang kusam boleh dihilangkan dengan penggunaan yang berterusan.

Kulit wajah akan kelihatan lebih cerah, segar dan khasiatnya membantu memelihara fungsi kulit wajah yang sihat serta membantu melambatkan kesan garisan halus akibat proses penuaan.

Cubalah hari ini...dan alami kesegaran wangian buah anggur disamping khasiat yang diperlukan pada kulit wajah untuk wajah kelihatan lebih muda, ceria dan sihat.



KHAS UNTUK SEMUA JENIS KULIT

Khasiat sabun :

• ANTI JERAWAT
• ANTI JERAGAT (MEMUDARKAN JERAGAT MATI)
• NATURAL WHITENING
• AURA UNTUK MENYERIKAN WAJAH
• MENGURANGKAN GARIS-GARIS KEDUTAN


Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan sijil HALAL dari JAKIM.
Untuk promosi pengenalan, pengeluar mengeluarkan F’AiZ Cleansing Bar dan memulakan promotion di negeri-negeri utara Malaysia. Kini sedang dalam proses mempromosi produk ini ke seluruh Malaysia





CARA PENGGUNAAN :

• Buka bungkusan dan letak sabun dalam bekas sabun biasa. JANGAN potong sabun tersebut kerana molekul-molekul yang terikat dalam sabun akan terurai dan menjejaskan fungsinya.

• Sebelum buih sabun disapu ke muka, selawatlah ke atas Nabi S.A.W sebanyak 3 kali. moga mendapat keberkatan dari-Nya.

• Gunakan 3 kali sehari. boleh juga dijadikan sabun mandi anda. ianya serbaguna dan tidak menimbulkan kesan sampingan.

• Sesuai untuk semua golongan, dewasa, kanak-kanak 12 tahun ke atas dan juga ibu mengandung. Boleh berkongsi kerana ia mengandungi antiseptik dan mengawal sebarang jangkitan


Full set produk ini yang mengandungi toner, day cream, night cream serta eye cream akan dilancarkan dalam masa sebulan atau 2 bulan lagi.

Harga promosi dan pengenalan:

RM29.90 (tambahan RM3.50 untuk kos penghantaran menerusi Pos Ekspress) atau

RM 35.00 TERMASUK KOS POS LAJU


Account cimb : CIMB 12150081098528

Link kedai online : http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=34220

H/p No. : 0193412282 (Fiza)










Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

dah ada testimoni dr Jemah, baru akak berani cuba..mahal tu..

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

kak jemah...cpt try..nti wat testimonial..ahahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^