Follow Viruspadu

Monday, January 24, 2011

Rahsia Tarikh Lahir - 16hb

Tadi sembang-sembang dengan ismy opismate ku

pastu terstori lah pasal rahsia tarikh lahir. benda ni dah biasa kot korang baca kan. dulu selalu dpt emel berantai pasal ni. tapi macam biasalahkan lepas baca dah la, takde la nak ingat point ke apa. tak kuasa hahahaha

so, td baca balik, terus rasa lawak tau

so saya lahir 16hb. jadi untuk 16hb adalah macam ni


-Suka bekerja keras
tapi selalu MC sebab masalah kesihatan canne tu kan hahaha

-Memiliki nafsu yang tinggi dalam usaha mencapai cita-citanya.
ini betul saya rasa. hidup kena ada target okeh. lalok tahu kot macam mana saya mencapai cita2 hikhikhik.

-Dalam pergaulan sehari-hari dia merupakan orang yang mudah tersinggung.Namun begitu dia seorang yang jujur & tabah dalam menghadapi persoalan.
hahaha ini kalau ceera baca mesti gelak. saya rasa saya memang mudah tersinggung kot. siyes mudah sangat. kalau orang cakap2 mcm nada perli pun boleh terasa ok. padahal orang lain kekekeke.

-Soal cinta dia sangat setia dan sebab itulah dia mudah disenangi.
opkos, tak caya baca u pink my heart :p

-Tapi dia seorang yang terlalu cemburu.
en.lalok baca ni mesti dia mengangguk2 hahaha

-Kalau baik dia sangat baik dan kalau jahat dia merupakan orang yang paling jahat.
hahahaahahahaha... tu je komen utk point ni. hahahaahaha.

baiklah tu je

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

mzhany said... [Reply to Comments]

saya pun lahir 16hb ;)

lindosh said... [Reply to Comments]

hahhaha. sama lah kitaaa. ada benar nyaaa :P

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

eh sama la pulak kita kakjemah.

point yang last tu sangat kena dengan kakjemah tapi tak kena dengan ady. ahahahaha


larikkkkkk

efa said... [Reply to Comments]

ada benarnya..saya pun 16hb..tambah satu lagi
kita semua romantik tapi malu nak tunjuk

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

oh..saya lahir tolak sehari...camanerr?? ada iras2 nak kena cenggini jugak x?? ke lain?? hehee


Jom klik mummylovers blog

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

klu lahir 30hb kak..ehehehe

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

eh..eh samalah 16hb tp ada kena ada xkena ramalan tu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^